Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Krøllejern

Drømmer du om bouncy og fine krøller med en glansfuld finish? Så har vi uden tvivl det perfekte krøllejern for dig. Her finder du et væld af krøllejern, der lader dig skabe store, små, bølgede eller naturlige krøller, der holder hele dagen igennem. Vælg imellem krøllejern i alle størrelser samt bølgejern, crepejern og curlers.

1 til 36 af 69

Side

af 2

Side

af 2

Skab fyldige krøller

Krøllejern er din bedste ven, hvis du ønsker at skabe smukke krøller i håret. Krøllejern kan anvendes til at skabe forskellige stilarter, tilføje volumen og eksperimentere med udseendet. Med Krøllejern får du mulighed for at udtrykke din personlige stil og ændre hårets tekstur som skaber en imidlertidig forandring.

Vælg det rigtige krøllejern

Når du skal vælge det helt perfekte krøllejern til dit hår, skal du tænke på din hårtype og hvilken slags krøller, du ønsker. Det er en god idé at vælge et krøllejern med temperaturindstillinger, så det kan indstilles til lavere temperaturer ved fint hår og højere temperaturer ved kraftigt hår. På denne måde giver krøllejernet mulighed for at omforme håret ved den helt rigtige temperatur uden at skade hårstråene.
Derudover skal du tage stilling til, om du ønsker store krøller, små krøller, bølger eller crepe i dit hår. Har du kort hår kan du desuden vælge at nøjes med et krøllejern i rejsestørrelse, som også er super praktisk at have med på ferien, rejsen eller weekendturen.

Typer af krøllejern

Der findes mange forskellige varmestylers, der kan skabe et hav af smukke krøller og bølger i håret. Overordnet kan disse inddeles i krøllejern, bølgejern, crepejern og curlers. De mange varmestylers kommer med forskellige belægninger, som f.eks. titanium og keramik. Belægningerne sørger for en jævn fordeling af varmen, så krøllerne efterlades helt perfekte.
I kategorien krøllejern finder man krøllejern med spoler i alle størrelser, så man kan skabe lige præcis de flotte krøller, man ønsker. Derudover kan man finde krøllejern med eller uden clips, alt efter smag og behag samt krøllejern, der er gasdrevne og derved ledningsfri. De nyeste krøllejern har desuden en unik ion-teknologi, der effektivt modvirker frizz og statisk hår.
Under kategorien bølgejern er der varmestylers i forskellige størrelser, der gør det muligt at skabe store og små bølger i håret med et naturligt look.
Crepejern er ideelle at anvende til at skabe ekstra fylde i håret for en voluminøs styling.
Under kategorien curlers er der både almindelige velourcurlers samt varmecurlers i alle størrelser


Hvordan bruger man et krøllejern?

Måske er du ny til alt det med krøllejern eller måske ønsker du en optimal tilgang til hvordan du skal krølle dit hår, derfor har vi udarbejdet en lille miniguide til dig, som du kan følge når du skal krølle dit hår.
Trin 1: Forberedelse

  1. Vask og tør dit hår.
  2. Tænd for krøllejernet og indstil temperaturen efter din hårtype.
  3. Del dit hår op i små sektioner.

Trin 2: Skab krøllerne
  1. Tag en lille sektion af hår.
  2. Placer sektionen mellem krøllejernet.
  3. Drej krøllejernet om håret og hold i 10-15 sekunder.
  4. Slip forsigtigt håret.

Trin 3: Afslutning af stylingen
  1. Gentag trin 3 for resten af dit hår.
  2. Style krøllerne efter behov.
  3. Brug hårspray for ekstra holdbarhed.

Hvor varmt skal et krøllejern være?

De fleste krøllejern kan blive mellem 120-210 grader, men hvor meget varme du skal bruge afhænger af dit hårtype, hvis du har fint hår, kan du med fordel anvende lavere grader, men hvis du derimod har tykkere hår, kan du med fordel anvende højere grader. Husk altid at påføre varmebeskyttelsesspray, før du krøller dit hår.

Vores populære brands

Babyliss Krøllejern:Hvis du er i markedet efter et krøllejern, så har du sikkert stiftet bekendtskab med Babyliss' krøllejern, som er utrolig populære grundet deres utrolig høje kvalitet, anvendelse af nyeste teknologi og perfekte resultater. BaByliss Professionel Luftkrøllejern har opnået utrolig popularitet grundet, at den er nem at anvende og er perfekt til dig med længere hår, som ønsker resultater der holder.


Remington Krøllejern:Et andet godt bud på et populært brand inden for krøllejern er Remington. Remington har fokus på at skabe innovative løsninger med det formål at gøre din hverdag lidt nemmere. Derfor har Remington AS7051 Volume & Curl vundet indpas hos mange kunder, dette skyldes at dette krøllejern kommer med 4-i-1 koncept, så du opnår flere muligheder i forhold til styling af dit hår.


GHD Krøllejern:Ønsker du at skabe krøller der holder, så er GHD det rette valg, de stræber efter at skabe krøllejern, der hjælper dig med at skabe blændende frisurer ligemeget om du har kort eller langt hår. GHD har udarbejdet GHD Curve Soft Curl Tong, som skaber store og glansfulde krøller, som holder opimod 24 timer.


HH Simonsen Krøllejern:HH Simonsen har udviklet et sortiment af professionelle el-artikler, som samtidig med at det kan fås til en fordelagtig pris, så følger det samtidig firsøbranchens tendenser.HH Simonsen ROD VS4 Soft Curls er en bestseller fra HH Simonsen, krøllejernet har en konisk form, der falder i diameter, giver det dig mulighed for at skabe flotte krøller med et naturligt look og en glansfuld finish.

Gode råd om krøllejern

• Spray dit hår med en varmebeskyttende spray, inden du anvender dit krøllejern for at beskytte håret imod skader og unødvendig slid.
• Det kan være en fordel at vælge et krøllejern med drejeledning og en isoleret spids, så du ikke brænder fingrene på krøllejernet under brug.
• Del dit hår op i sektioner med hårclipse, inden du anvender dit krøllejern. Dette giver dig større kontrol over håret samt sikrer, at hele håret bliver krøllet.
• Vær opmærksom på, at håret vil krølle indad eller udad - alt efter hvilken vej, du snor håret om krøllejernet.

Krøllejern hos Well

Leder du efter den perfekte løsning til fyldige og holdbare krøller, så se vores sortiment af krøllejern og find det rette valg for dig. Hos Well.dk tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr. Derudover garanterer vi dag-til-dag levering, så længe du bestiller inden kl. 19:30 på hverdage - så kan du have dine varer allerede næste dag. Som en ekstra bonus optjener du loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan bruge på din næste bestilling hos Well.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik