WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Barberskraber

Leder du efter den perfekte barberskraber? Der findes et hav af forskellige barberskrabere, og sommetider kan det være svært at vælge den perfekte skraber, der matcher netop dine behov. Her finder du et attraktivt udvalg af barbergrej, engangsskraber og barberskraber til både mænd og kvinder. Med den helt rigtige barberskraber er du sikret en effektiv, skånsom og behagelig barbering.

1 til 36 af 38

Side

af 2

Side

af 2

Hvad er forskellen på barbermaskiner og barberskrabere?

Når håret skal barberes væk, er der flere løsninger. Måske fjerner du helst uønsket hårvækst med en barbermaskine, epilator, voks eller barberskrabere. Måske det er afhængigt af, hvor på kroppen, du fjerner håret.

Først og fremmest er det måske godt at vide, hvad forskellen på en barbermaskine eller en epilator og en barberskraber er. Barbermaskiner og epilatorer er maskinelle og har brug for opladning. Nogle har forskellige funktioner i forhold til tætheden af barberingen. Mange føler at en barbermaskine eller epilator er en mere grov form for barbering. Hvorimod barberskrabere som udgangspunkt altid laver tætte og lidt finere barberinger. Barberskrabere skal du med håndkraft glide over huden, hvor du fjerner uønsket hårvækst.

Fordelene:

Den største fordel ved at bruge en barbermaskine er, at den er ekstremt tidsbesparende. Derudover sviner en barbering med en maskine ikke særlig meget, fordi stubbene samles i maskinen. Med en barberskraber får du en tættere og mere glat barbering, fordi du kan komme helt tæt mod huden. De klassiske skrabere har altid været kendt for at give en god barbering, netop fordi du kan ’komme i bund’. Skraberen giver dig også en bedre kontrol med din barbering, fordi du lettere kan styre den med forskellige vinkler.

Ulemperne:

Med en barbermaskine kan du ikke få den samme tætte barbering, som du opnår med en barberskraber. Så enkelt er det. Selvom barbermaskinerne stadig bliver bedre og bedre, kan de ikke komme helt i bund. En af de store ulemper ved barberskraberen er, at den kræver en del øvelse, før du får den gode barbering. Der er også en tendens til, at skraberen kan give rød og irriteret hud – i hvert fald hvis du ikke bruger de rigtige produkter. Når du barberer dig med en skraber, er det vigtigt, at bladet er knivskarpt, ellers er der endnu større risiko for at få røde knopper. Det kan også gå hen og blive dyrt med skrabere, da du oftere skal skifte bladene ud.

Hvad er dit behov for barbering?

Når du bruger en barberskraber, bør du også overveje, hvad du bruger barberskraberen til. Først og fremmest er det ud fra et hygiejnemæssigt perspektiv, hvor du bruger barberskraben på kroppen. Som udgangspunkt bør du som minimum have to forskellige barberskrabere til ansigt og krop. Der kan nemlig sætte sig bakterier og død hud på bladene, og det er nemlig forskellige typer bakterier, der lever forskellige steder på kroppen.

Men dernæst er det mere funktionen af barberskraberen du skal overveje i forhold til dit behov. Skal barberingen foretages et sted, hvor det er nemt at komme til eller er det område, hvor der er lidt flere vinkler? Så vil der nemlig være forskellige typer barberskrabere du skal vælge. Du kan med fordel vælge et bredere blad med en skarpere vinkling, når du barberer dine ben og vælge et smallere blad med en knapt så skarp vinkling, når du barberer dig oven på hovedet, da huden er meget blød her og kraniet varierer i struktur, så man let kommer til at skære sig.

Er der forskel på skrabere til kvinder og mænd?

Ja der er forskel på skrabere og barberblade til kvinder og mænd. Men mest af alt er der forskel på hudtypen. Nogle har måske kombineret eller fedtet hud et sted, hvor du har tør hud. For at sikre den bedste barbering, bør du også overveje, hvilke komplementære produkter der passer til netop din hudtype. Eksempelvis bør du ikke bruge sæbe, hvis du har tør eller kombineret hud, da det vil udtørre huden endnu mere. Måske skal du bruge en sensitiv gel, når du fjerner håret fra intime steder, da huden oftest er mere tynd her. Mulighederne er mange.

Hvorfra finder jeg den bedste barberskraber?

Det er almindelig kendt at Gillette laver barberskrabere af høj kvalitet til både kvinder og mænd. De producerer alt fra nogle af de bedste skrabere til intimbarbering til billige engangs barberskrabere. Gillette laver også udgaver af deres skrabere som er til sensitiv hud. Wilkinson barberskrabere er bestemt også kendt for at lave gode barberskrabere men mest af alt til mænd.

Navnet Gillette er nok mest kendt for sine skrabere og barberblade til mænd, men faktisk er det også Gillette, som laver Venus-serien til kvinder. Venus-serien har mange barberskrabere, som også indeholder nogle gels på selve barberbladet. Det hjælper på en blødere og mere smooth barbering både under og efter barberingen.

Danske Shavesafe har også lavet en rigtig god skraber - måske en af de bedste barberskrabere. Deres komplimentære produkter er fugtgivende barberskum og gels, der alle er frie for parfume, farvestoffer og parabener.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik