WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Barberblade

Er du på udkig efter det helt rette barbergrej? Her finder du et bredt udvalg af barberblade til mænd og kvinder. Vi fører barberblade til alle typer af barberskrabere, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde det perfekte barberblad til dine behov. Med det helt rigtige barberblad vil skraberen nemt og skånsomt glide over huden, så du får en behagelig barbering.

1 til 36 af 44

Side

af 2

Side

af 2

Vælg de rigtige barberblade

En vanskelig opgave for både mænd og kvinder er at vælge det helt rigtige barberblad. Det er nærmest umuligt at lave en guide til hvilke barberblade, man skal vælge – og hvorfor man skal vælge dem frem for andre. Vi har alle forskellige behov og hud- og hårtyper, og derfor kan det variere meget fra person til person, hvad der fungerer godt. Et barberblad kan sikre en behagelig barbering hos en person, mens det samme barberblad kan forårsage hudirritation og rødme ved en anden. Det er altså svært at udpege hvilken type barberblad, der passer til dig, og derfor kan det være en god ide at eksperimentere. Hvis du er nybegynder, kan du med fordel afprøve flere forskellige typer af barberblade, inden du låser dig fast på én bestemt type.

Typer af barberblade

I kategorien barberblade findes der mange typer af blade, der har et hav af forskellige egenskaber. Barberblade er designet til at give en tæt og behagelig barbering, og med det rette barberblad, der nemt glider over hudens konturer, er du sikret en effektiv barbering. Der findes barberblade, der er specielt designet til kvinder og er særligt gode til at fjerne uønskede hår på benene. Derudover findes der selvfølgelig barberblade, der er specielt designet til mænd og er særligt gode til at trimme skægget. Nogle barberblade kommer med fugtgivende gelépuder, der tilfører fugt samt efterlader en silkeblød finish. Andre barberblade er ideelle til følsom hud, da de har en beskyttende gummibelægning, der sikrer en skånsom barbering samt mindsker hudirritation.

Sløve barberblade kan give en ubehagelig barbering, og derfor er det vigtigt, at du vedligeholder dine barberblade eller udskifter dem jævnligt. Derudover er det vigtigt, at du renser bladene fri for hår og produktrester, så du undgår rødme og hudirritation. Du kan blot vaske dine barberblade under rindende vand, og derefter vende barberhovedet opad for at få det resterende vand væk. Her får du en ultra-smart og billig guide til, hvordan du kan holde dine barberblade skarpe og effektive.

Gode råd om barberblade

• Vælg et barberblad, der matcher din hudtype og dine behov.

• Er du træt af, at dine barberblade hurtigt bliver sløve, kan du anvende en sliber. Dette gør, at skærene bliver skarpe igen. En sliber kan sikre op til 150 barberinger med samme barberblad – smart og billigt på samme tid.

• Husk at rengøre dine barberblade efter brug for at undgå hudirritation og rødme. Sørg for at vende skraberen med barberhovedet opad, så vandet kan løbe væk fra skærene.

• Undgå at ”blande” dine barberblade. Det barberblad, du bruger til intimbarbering, bør ikke bruges andre steder på kroppen. På denne måde slipper du for røde knopper og hudirritation.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik