SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Ansigtspleje

Drømmer du om smuk hud med en naturlig glød, bør ansigtspleje være en del af din daglige skønhedsrutine. Herunder finder du et stort udvalg af produkter til den perfekte ansigtspleje - bl.a. ansigtsrens, ansigtscreme, ansigtsmaske, toner, tonic, serum og peeling. Det er vigtigt med den rette ansigtspleje, og vi har uden tvivl et produkt, der matcher dit behov.

1 til 36 af 3187

Side

af 89

Side

af 89

Vælg den rette ansigtspleje

Når du skal vælge den helt rigtige ansigtspleje til din hud, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Du skal først og fremmest tænke på din hudtype samt dit behov for ansigtspleje. Din hudtype kan f.eks. være fin, normal, tør, fedtet, uren eller kombineret. Det er vigtigt at du finder et ansigtsprodukt, der matcher din hudtype for at få den helt rette ansigtspleje. Derudover skal du se på, hvad din hud har behov for - let fugt, intens fugt, dybdegående rens, intens peeling, opstramning eller lignende. Når du giver din hud den rette ansigtspleje, vil den fremstår flot og velsoigneret hele dagen igennem, så ansigtspleje bør blive en del af din skønhedsrutine hver eneste dag.

Produkter til ansigtsrens og ansigtspleje

Der findes mange forskellige produkter til ansigtspleje. Disse produkter kan overordnet inddeles i kategorierne renseprodukter, tonics og plejeprodukter. Under kategorien renseprodukter finder man forskellige ansigtsrens f.eks. geléer og rensemousse til forskellige hudtyper. Derudover er der ansigtsscrub, peeling og exfolieringer, der nemt fjerner døde hudceller, så huden efterlades med fornyet vitalitet og glød.

I kategorien tonics finder man både tonics og toner samt ansigtsmist, der tilfører masser af fugt og ansigtspleje til huden. Disse ansigtsprodukter er ideelle at anvende efter rens af huden, men inden brug af ansigtscreme, da en toner sørger for, at huden bedre kan absorbere fugten fra det efterfølgende ansigtspleje-produkt.

I kategorien plejeprodukter finder man fugtgivende ansigtsmasker, serums, ansigtsolier samt et væld af forskellige ansigtscremer, der giver huden den rette ansigtspleje. Cremerne kan inddeles i dagcreme og natcreme samt efter hudtype eller hudbehov. Anvender man en ansigtscreme både morgen og aften vil huden efter kort tids brug blive mere smidig og blød samt modstandsdygtig overfor udtørrende faktorer så som vind og vejr. Derudover findes der plejende produkter til dig der ønsker at reducere rynker og fine linjer. Her findes blandt andet denne serum Ecooking 50+ Serum (30 ml) fra Ecooking.

Gode råd til ansigtspleje

• Sørg for at rense din hud fri for makeup og snavs, inden du går i seng. Så kan huden bedre ånde samt udskille affaldsstoffer i løbet af natten. Afrens derfor også din hud om morgenen for at fjerne nattens affaldsstoffer, så din hud får den rette ansigtspleje.

• Påfør gerne din ansigtspleje-creme tidligt om morgenen lige efter morgenbadet. På denne måde kan cremen nå at trænge ind i huden, før du skal ud af døren, og den beskytter derved bedst muligt mod vind og vejr.

• Er din hud ofte udsat for solens skadelige stråler, er det en god idé at anvende en creme til ansigtspleje, der indeholder solfaktor eller har en anti-age virkning. Vores hud afspejler vores livsstil og ikke vores alder, og det er altid bedre at forebygge end at bekæmpe, når det kommer til ansigtspleje.

• Døjer du med bumser, akne og uren hud skal du passe på med skrappe ansigtsprodukter. Du kan med fordel vælge rense- og ansigtspleje-produkter, der ikke indeholder parfume, alkohol eller farvestoffer. Nogle æteriske olier vil også forværre uren hud.

• Anvend en ansigtsmaske ca. en gang om ugen for ekstra fugt og ansigtpleje til huden. Du kan med fordel bruge en peeling inden brug af masken, så huden bedre kan optage maskens gode ingredienser og få mest muligt ud af ansigtsplejen.

• Husk at smide gamle produkter ud. Når du hver dag har fingrene i f.eks. din creme, er det en god idé at udskifte den med jævne mellemrum for at få det optimale ud af din ansigtspleje.

• Anvend en god dagcreme, inden du lægger makeup, ellers kan din foundation ske af afskalle og efterlade tørre plamager på din hud. Med den rette ansigtspleje og fugt får du mest muligt ud af din makeup.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik