Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Dermatologisk Hudpleje

Dermatologisk hudpleje er problemløsende og effektiv hudpleje, der tager udgangspunkt i din hudtilstand og dækker derfor nogle specifikke behov. Dermatologisk hudpleje og specialhudpleje er det ultimative indenfor hudpleje, da produkterne bliver anbefalet af hudlæger, men også produceret i et tæt samarbejde med dem. Det er essentielt at vælge de rette dermatologiske produkter, der komplementerer din huds behov, for at opnå de bedste resultater, og hos Well kan du nemt finde frem til hudpleje til netop dit behov ved at bruge filteringsfunktionen. Fra milde rensere til nærende cremer, hvert produkt i denne kategori er designet til at beskytte, genopbygge og forbedre hudens sundhed. Med den rette pleje kan du opnå en sundere, mere strålende hud.

1 til 36 af 789

Side

af 22

Side

af 22

Hvad er Dermatologisk Hudpleje?

Dermatologisk Hudpleje er produkter, anbefalet, testet og udviklet af dermatologer, der sikrer dem en høj kvalitet. Produkterne er specielt udviklet til hudtyper med nogle særlige behov. Det kan for eksempel være uren, meget tør, eller rød hud og generelt bare ekstra sensitiv hud. I og med at dermokosmetik er testet, så er det tilpasset en sensitiv hud og er enten helt parfumefri eller med en mild parfume.
Så hvis du er på udkig efter effektive og problemløsende hudplejeprodukter, så er dermokosmetiske produkter et godt valg til dig.

Fordele ved dermokosmetik

​​Dermokosmetiske produkter har stor fokus på balance, tolerance og effektivitet, og er desuden også testet til den sensitive hud. Det giver dig som kunde mange muligheder for at løse et "problem".
Flere af de dermokosmetiske brands, som vi forhandler på Well, er inddelt i serier, hvor hver serie indeholder produkter som er målrettet et specifikt problem. Det giver dig muligheden for at kombinere flere produkter fra den samme serie og hermed opnå den ideelle hudpleje rutine der passer til netop din hudtype.

Hvem kan bruge dermokosmetiske produkter?

Da dermokosmetiske produkter er med til at opretholde en sund og velfungerende hud, så kan alle bruge produkterne. Også selvom du ikke nødvendigvis har "et problem" med din hud.

Har du derimod specifikke hudproblemer, så er dermokosmetiske produkter et rigtig godt valg til dig, da produkterne er skræddersyet til de enkelte problemer. Det betyder, at du kan arbejde på dét specifikke problem, du gerne vil. Uanset om det er fine linjer, rynker, pigmentering, uren hud eller noget helt andet, så findes produkterne til dig.

Hvad løser det?

Der findes dermokosmetiske produkter til alle hudtyper og hudproblemer. Dermokosmetisk hudpleje fås til alt fra tør hud, fedtet hud, uren hud, rød hud til ekstra sensitiv hud, irriteret hud og følsom hud samt hovedbundsproblemer. Så du er sikker på at finde netop de produkter der passer netop til dig og din hudtype.

Dermokosmetiske brands

Dermalogica
Pharmaceris
Murad
Astion Pharma
Caudalie
DermaKnowlogy
Embryolisse