BEAUTY DAYS: Spar op til 40% på udvalgte - SHOP HER

Dermokosmetik

Drømmer du om problemløsende og effektiv hudpleje, er du kommet det helt rigtige sted. Dermokosmetik er det ultimative indenfor hudpleje, da produkterne bliver anbefalet af hudlæger, men også produceret i et tæt samarbejde med dem. Baggrunden for Dermokosmetik er at give et effektiv og plejende supplement for lægemidler. Herunder finder du et stort udvalg af Dermokosmetik i form af bl.a. ansigtsrens, ansigtscreme, ansigtsmaske, toner, tonic, serum og peeling. Det vigtigste for din hud, er at pleje den med de rette produkter og vi er helt sikre på at du kan finde lige det du har brug for herunder.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

1 til 36 af 456

Side

af 13

Side

af 13

Hvad er dermokosmetik?

Er du på udkig efter effektive og problemløsende produkter, så er dermokosmetiske produkter et godt valg til dig.

Produkterne er udarbejdet af dermatologer, der sikrer dig høj kvalitet samt effektivitet. Dermokosmetiske produkter er et supplement eller erstatning til hudlægerne, som de kan anbefale i stedet for lægemidler.

Ingredienser i dermokosmetiske produkter

Der er stramme og høje krav til ingredienser i produkterne, og det giver nogle avancerede ingredienser og formler. Produkterne produceres efter samme standarder som lægemidler. Det betyder, at du kan skabe resultater.

Dermokosmetiske produkter har stor fokus på balance, tolerance og effektivitet, og er desuden også testet til den sensitive hud. Det giver dig som kunde mange muligheder for at løse et "problem".

Hvem kan bruge dermokosmetiske produkter?

Da produkterne er med til at opretholde en sund og velfungerende hud, så kan alle bruge dermokosmetiske produkter. Også selvom du ikke har "et problem" med din hud.

Har du derimod specifikke hudproblemer, så er dermokosmetiske produkter et rigtig godt valg til dig, da produkterne er skræddersyet til problemer. Det betyder, at du kan arbejde på dét specifikke problem, du gerne vil. Uanset om det er fine linjer, rynker, pigmentering, acne eller noget helt andet, så er der produkter, der kan hjælpe dig.

Du kan forvente effektive problemløsende produkter, der behandler, beskytter og plejer huden, så du kan få en sund hud, der er i balance.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik