SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Håndpleje

Dine hænder er dit visitkort, så det er vigtigt med den rette håndpleje. I denne kategori finder du produkter til håndpleje så som håndsprit, håndsæbe, sæbebar og håndcreme. Når du gør håndpleje til en del af din daglige rutine, efterlades dine hænder silkebløde med en sund og velplejet finish hele dagen igennem.

1 til 36 af 564

Side

af 16

Side

af 16

Vælg den rette håndpleje

Når du leder efter de helt rigtige produkter til håndpleje, skal du først og fremmest se på, hvilket behov, du ønsker at få opfyldt. Ønsker du let håndpleje, døjer du med ekstremt tørre hænder, der tænger til intens håndpleje, eller ønsker du ekstra blødgøring og udglatning af huden på dine hænder. Uanset hvilke behov din hud har, er det en god idé at tage stillig til dette, inden du vælger din håndpleje. Derudover skal du være opmærksom på duften af de håndpleje-produkter, du vælger. Mange håndsæber og håndcremer kommer med forskellige dufte eller i neutrale versioner - alt efter smag og behag.

Produkttyper til håndpleje

I kategorien håndpleje finder du renseprodukter og plejeprodukter, der sikrer dig den perfekte håndpleje hele dagen igennem. Under renseprodukter ligger håndsæbe, sæbebar og håndsprit. De mange forskellige håndsæber og sæbebarer kommer i et væld af skønne dufte samt med plejende egenskaber, der efterlader hænderne rene og bløde. De forskellige håndsprit kommer i store størrelser, der er perfekte til hjemmet samt i praktiske rejsestørrelser, der er nemme at have med i tasken eller på weekendturen. Håndsprit er en super letanvendelig form for håndpleje, hvad enten det er til ferien, før måltider eller når det er forkølelsessæson.

Under kategorien plejeprodukter har vi et stort udvalg af håndcremer, der er genopbyggende, fugtgivende, behandlende eller genopfriskende. De forskellige håndcremer kommer i mange dufte eller i parfumefrie udgaver, der giver perfekt håndpleje til sarte hænder. Derudover findes der også håndcremer, der er specielt udviklet til at pleje både hænder og negle.

Gode råd om håndpleje

• Anvend en plejende håndsæbe, når du vasker hænder - og påfør altid håndcreme efterfølgende, da kalken i vandet udtørrer huden.

• Brug håndsprit i løbet af dagen for at sikre rene og bakteriefrie hænder.

• Hav altid en håndcreme med i håndtasken - så er der ikke nogen undskyldning for ikke at huske håndplejen.

• Smør gerne dine hænder med håndcreme flere gange om dagen for at holde dem fine og velplejede.

• Dine hænder er ekstra udsatte, når det er koldt udenfor, derfor er det vigtigt at anvende en fed håndcreme i vinterperioden for optimal håndpleje.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik