WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Håndsprit

Ønsker du god håndhygiejne, er en håndsprit et ideelt valg for dig. Her finder du vores udvalg af håndsprit, der hurtigt og effektivt desinficerer hænderne. En god håndsprit nedsætter risikoen for sygdomme ved at sikre rene og bakteriefrie hænder dagen igennem. Du kan desuden finde håndsprit i økonomistørrelser til hjemmet eller i rejsestørrelser, der passer i tasken. Håndsprit er let at anvende, hvad enten det er til før måltider, eller når det er forkølelsestid.

1 til 36 af 60

Side

af 2

Side

af 2

Effektiv Håndhygiejne

Håndsprit er blevet en vigtig del af vores daglige rutine for at opretholde effektiv håndhygiejne og bekæmpe spredningen af bakterier. Hos os finder du et bredt udvalg af håndsprit, der er specielt formuleret til at dræbe skadelige mikroorganismer og holde dine hænder rene og friske.

Vigtigheden af Håndsprit

Håndsprit er afgørende for at forhindre spredning af bakterier og vira, især i perioder med øget sygdomsrisiko. Regelmæssig brug af håndsprit kan bidrage til at reducere risikoen for at blive syg eller sprede infektioner til andre. Det er særlig vigtigt at bruge håndsprit efter kontakt med overflader, før måltider og efter toiletbesøg. Ved at integrere håndsprit i din daglige rutine opnår du en effektiv håndhygiejne og fremmer sundhed og velvære.

Dræb Bakterier og Vira Effektivt

Håndsprit er formuleret med en høj koncentration af alkohol, typisk ethanol eller isopropanol, der har en antimikrobiel virkning. Når håndsprit påføres hænderne, virker alkoholen ved at nedbryde cellemembranen på bakterier og vira, hvilket dræber dem effektivt. Håndsprit er en hurtig og bekvem løsning til desinfektion af hænderne, når sæbe og vand ikke er tilgængelige. Det tørrer hurtigt og efterlader hænderne rene og friske uden behov for skylning.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik