SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Hårfjerning

Ønsker du en nem og enkel hårfjerning eller barbering, har vi uden tvivl det perfekte produkt til dig. Her finder du et stort udvalg af produkter til hårfjerning bl.a. barberskraber, barberblade, barbergelé, barberskum og aftershave samt engangsskraber, voksstrips, og hårfjerningscreme. Med de rette produkter er du sikret en behagelig hårfjerning hver eneste gang.

1 til 36 af 410

Side

af 12

Side

af 12

For den perfekte hårfjerning

Når du leder efter de helt rigtige produkter til hårfjerning eller barbering, skal du vælge ud fra den produkttype, du synes giver det bedste resultat. Der findes et hav af forskellige produkter til barbering, og om du er til skum, olie, gelé eller voks - er alt efter smag og behag. Derudover skal du se på din hudtype, inden du går i gang med barbering eller hårfjerning. Har du meget sart hud, og ender en hårfjerning ofte ud i røde knopper og hudirritation, er det en god idé at vælge hårfjerningsprodukter, der er specielt udviklet til sensitiv hud. På denne måde er du sikret en behagelig barbering eller hårfjerning hver eneste gang.

Produkter til hårfjerning

De forskellige produkttyper til hårfjerning kan inddeles i underkategorierne plejeprodukter, skrabere og voks. I kategorien plejeprodukter finder man barbergelé, barberskum, barberolie, aftershave, hårfjerningscreme og hårfjerningsskum. Disse produkter indeholder ofte fugtgivende og plejende ingredienser, der hjælper med til at skabe en behagelig hårfjerning.

Under skrabere finder man enggangsskrabere, der giver en tæt og glat barbering. Disse er perfekte at tage med på weekendturen eller ferien, hvorefter de kan kasseres. Derudover er der også almindelige barberskrabere, hvortil man kan vælge imellem et væld af forskellige barberblade.

I kategorien voks finder man populære voksstrips til både ben, ansigt og bikinilinjen. Voksstrips gør det nemt og hurtigt at fjerne uønskede hår, og de efterlader et langvarigt resultat. Med de helt rigtige produkter til hårfjerning og barbering, er du altid sikret et velplejet look.

Gode råd til hårfjerning

• Der findes mange metoder til hårfjerning - vælg den type hårfjerning, der fungerer bedst for dig.

• Har du meget tynd og tør hud, skal du holde dig fra at vokse f.eks. dine ben. Huden er for skrøbelig til at kunne klare denne form for hårfjerning.

• Forlæng din barberskrabers levetid ved at anvende en sliber fra tid til anden. Dette kan sikre op til 150 barberinger med samme skraber, hvilket gør hårfjerningen super billig.

• Det er en myte, at dine hår bliver stridere og kraftigere af barbering, så kast du dig bare i los med hårfjerningen.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik