Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Moroccanoil

Moroccanoil producerer pleje- og stylingprodukter der er baserede på naturlig, marokkansk arganolie. Moroccanoils førende bestseller er den kendte samt plejende hårolie, der efterlader håret silkeblødt og glansfuldt. Læs mere om Moroccanoil her

1 til 36 af 116

Side

af 4

Side

af 4

Moroccanoil - Skønhed og hårpleje med tilsat arganolie

Moroccanoil er det førende brand indenfor hårpleje. De unikke produkter indeholder den eksklusive olie fra Marokko, som stammer fra argannødder. Arganolie og antioxidant er brandets kendetegn, som egner sig til alt slags hår og efterlader ikke alene håret velplejet og glansfuldt, men forbedrer også hårets tilstand efter brug af produkterne.
Det har medstifter Carmen Tal selv oplevet i år 2007, da en hårfarvning endte galt. Hertil opdagede hun en oliebehandling baseret på marokkansk arganolie, som forvandlede hendes hår. Hun besluttede sig for at dele vidundermidlet med resten af verden og Moroccanoil er nu anerkendt verden over.

Produkterne er uden sulfater, fosfater og parabener. Men er derimod rig på antioxidanter, vitaminer, proteiner og fedtstoffer, som plejer håret i dybden og sikrer at dit hår altid får den bedste behandling. Hertil er Moroccanoils karakterfyldte duft genkendelig og dufter let af krydrede rav blandet med søde blomster, som giver en behagelig fornemmelse af velvære hver gang du anvender Moroccanoils produkter.


Produkterne fra Moroccanoil

Moroccanoil tilbyder et bredt udvalg af produkter indenfor hårpleje med tilsat arganolie. Arganolien indeholder et højt indhold af E-vitamin, som har en helende og forebyggende effekt. Olien sikrer derfor en luksuriøs og forfriskende oplevelse, som bidrager til et sundere og mere velplejet hår!

De smukke produkter er designet i fire farver, som hver især symboliserer naturen. Den blå farve er et symbol på havet, den hvide farve symboliserer skummet fra havet, den orange farve symboliserer solen mens den brune farve er et symbol på jorden. Disse skønne farver pynter på ethvert badeværelse.
Moroccanoils brede sortiment består blandt andet af hårlak, hårolie- og kur, krøllecreme, shampoo, conditioner og shine spray. Kort sagt; alt man behøver til plejning eller styling af håret. Uanset om du har krøllet, tykt, tyndt eller slidt hår - så har Moroccanoil en serie, der passer til netop din hårtype.

Det anerkendte brand er især kendt for deres Moroccanoil Oil Treatment, som er en bestsellers verden over. Denne olie revolutionerede hårplejebranchen med dens dybt indtrængende effekt, som sikrer både pleje og forebyggelse af håret. Olien absorberes øjeblikkelig og er ligeledes velkendt for øjeblikkelige resultater. Moroccanoil Oil Treatment forbedrer hårets tilstand og efterlader håret velplejet, glansfuldt og silkeblødt.

Moroccanoil er anerkendt for:
  • - Hårpleje baseret på arganolie og antioxidant
  • - Skøn og genkendelig duft
  • - Hårpleje- og styling til alle hårtyper
  • - Ingredienser der plejer og forebygger
  • - Luksuriøse produkter i høj kvalitet


Serierne fra Moroccanoil

Moroccanoil Hydration

Hvis du døjer med dehydreret hår, så er denne serie perfekt til dig! Hydrating shampoo og conditioner indeholder en fugtgivende formel, som består af A-vitamin, rødalgenæringsstoffer og antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og hjælper håret med at holde på fugten, så du slipper for at få et livløst og udtørret look.

Moroccanoil Extra Volume

Denne serie består af en shampoo og conditioner, som indeholder arganolie og er rig på antioxidanter og næringsstoffer. Serien er udviklet til at efterlade håret med volumen, liv og lethed, som gør håret nemt at style og rede. Denne serie er egnet til et fint hår.

Moroccanoil Restorative Mask

Denne intense hårkur, er egnet til et hår der enten er farvebehandlet, beskadiget eller svækket af styling med varmeskader. Masken har til formål at genopbygge håret og få et sundt look tilbage. Påfør hårkuren i et nyvasket og fugtigt hår.

Moroccanoil Smooth

Har du besvær med uregerligt hår - så er denne serie, bestående af en shampoo og conditioner, perfekt til dig og dit hår! Produkterne er beriget med hovedingrediensen AminoRenewTM, som genopbygger aminosyrerne og dermed styrker hårets naturlige keratinstruktur.

Moroccanoil Moisture Repair

Denne shampoo og conditioner er passende til dig, hvis hår er medtaget efter farvebehandlinger og styling med diverse varmeredskaber. Produkterne virker genopbyggende, og hjælper et svækket og beskadiget hår med at gendanne nedbrudte svovlbroer i håret.

Moroccanoil Curl Enhancing

Med denne serie, får du en shampoo og conditioner, som er egnet til at få det bedste frem i dit krøllet hår. Produkterne er udviklet til at fugte og frembringe glansfulde krøller. Serien er god til et hår med fald og krøller.

Moroccanoil Weightless Mask

Denne hårkur er udviklet til et fint og tørt hår, som trænger til fugt og genopbyggelse. Masken resulterer i et sundere og mere velplejet hår. Hårmasken kan anvendes 1-2 gange om ugen eller efter behov.

Moroccanoil Masks

Benyt Moroccanoil Restorative Mask eller Moroccanoil Weightless Mask, hvis du ønsker en ekstra plejende og fugtende maske til dit hår.

Moroccanoil Scalp Balance

Døjer du med irritabel eller tør hovedbund - så er løsningen til dig her! Sundt hår begynder med hovedbunden. Det er derfor vigtigt, at du plejer huden. Denne serie med arganolie og essentielle olier beroliger huden og regulerer talgproduktionen.


Populære produkter:

Moroccanoil hos Well

Hos Well tilbyder vi hele Moroccanoils sortiment og vi er altid opdateret på de nyeste produkter, så du aldrig mangler noget. Med vores dag-til-dag levering, er du sikret, at dine produkter er hurtigt fremme - også i weekenderne. Der er fri fragt på ordre over 299 kr.

Vores side er nem at navigere rundt på. Vi har kategorier, som er inddelt efter produkttype, hårtype, styling og hårfarve, som sikrer overskueligheden. Det er derfor nemt at filtrere produkterne, så du hurtigt kan finde frem til de produkter, som passer til dine behov.
Vores priser er altid attraktive og vi kører løbende med lækre rabatter til jer!


Produktundersider

Moroccanoil Hårkur
Moroccanoil Hårlak
Moroccanoil Hårolie
Moroccanoil Krøllecreme
Moroccanoil Shampoo