BEAUTY DAYS: Spar op til 40% på udvalgte - SHOP HER

Kevin.Murphy

Kevin Murphy er et anerkendt amerikansk brand, der producerer hårprodukter til rens, pleje samt til en perfekt styling. Produkterne er beriget med naturlige ingredienser, der giver et flot resultat hver gang.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

1 til 36 af 117

Side

af 4

Side

af 4


Skincare for your hair

Kevin Murphy er er et amerikansk brand, der producerer hårprodukter til rens og pleje samt til en perfekt styling. Produkterne er beriget med naturlige ingredienser, der giver et flot resultat hver gang.


Historien om Kevin Murphy

Kevin Murphy er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 2004 af en af verdens mest anerkendte og respekterede stylister. Stylisten Kevin Murphy arbejdede blandt andet på Vouge’s forside-shoots, hvor han var dybt utilfreds med de hårpleje- og stylingprodukter, han blev givet. Kevin Murphy besluttede derfor at lancere sin egen serie, hvilket hurtigt skulle vise sig at blive til et succesrigt brand. De fantastiske Kevin Murphy-produkter er kendetegnede ved deres lethed til at skabe gode resultater i alle hårtyper og derved deres evne til at underbygge ethvert look.


De populære Kevin Murphy produkter

Kevin Murphy’s produkter er baserede på hudplejeteknologi, hvor vægtløse teksturer og naturlige ingredienser danner kernen. Kevin Murphy’s serie indeholder naturlige ekstrakter fra naturens fineste planter, hvilket giver en helt unik pleje af håret, imens det vaskes eller styles. Produkterne er desuden fri for sulfater og parabener, da Kevin havde et brændende ønske om at skabe en produktlinje, der ikke var skadelig for hverken mennesker eller miljøet. Dette er desuden grunden til, at alle emballager er produceret af 100% genbrugsplast.


Kevin Murphys bestsellere

Kevin Murphy’s sortiment består af shampooer, conditionere og hårkure samt en serie populære hårvokse, tørshampooer og hårsprays og nogle helt unikke farvebomber. Blandt de absolutte bestsellere ligger Kevin Murphy Night Rider og Rough Rider. Night Rider er en stærk pastevoks, der tilfører masser af tekstur og fylde til frisuren.Kevin Murphy Rough Rider er en stærk lervoks, der ideel til at skabe definerede looks med en fyldig og mat finish. Lige i hælene på de to hårvokse ligger Kevin Murphy Angel Wash - en volumengivende shampoo, der skånsomt renser håret samt effektivt modvirker frizz. Sidst men ikke mindst har vi Kevin Murphy Hair Resort en saltvandscreme, der skaber et pjusket og naturligt look, som var man lige kommet tilbage fra en skøn dag på stranden.

Med Kevin Murphy’s fantastiske produkter finder du alt fra styling til hårpleje, og de er til dig, der ønsker kvalitetsprodukter, som holder hvad de lover!

Besøg producentens hjemmeside: Kevin Murphy


Produkt undersider

Kevin Murphy Conditioner og Balsam
Kevin Murphy Hårkur
Kevin Murphy Hårvoks
Kevin Murphy Shampoo
Kevin Murphy Silver Shampoo
Kevin Murphy Tørshampoo
Kevin Murphy Varmebeskyttende

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik