Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Kevin.Murphy

Kevin Murphy er et anerkendt amerikansk brand, der producerer hårprodukter til rens, pleje samt til en perfekt styling. Produkterne er beriget med naturlige ingredienser, der giver et flot resultat hver gang. Læs mere om Kevin Murphy her

Kevin Murphy Bland-Selv: Spar op til 30% | Shop her

1 til 36 af 126

Side

af 4

Side

af 4

Kevin Murphy - Prisvindende hårpleje og styling

Kevin Murphy udvikler miljøbevidste og effektivt plejende hårprodukter fri for sulfater og parabener, samt produkter perfekte til alt slags styling. Manden bag det australske brand af samme navn, er en anerkendt stylist og udvikler af hårprodukter i særdeles høj kvalitet. Han skabte Kevin Murphy i sin tid, med ambitionen om at skabe hårprodukter som både var sunde for håret og tilpasset de enkelte hårtyper i forhold til styling, men også i forhold til hvad der plejer hårtyperne mest muligt.

Siden hen er det blevet til en lang række hårserier, der hver i ser er tilpasset til en bestemt styling eller hårtype, så du altid opnår den bedste virkning, til lige netop dit hår.


Produkterne fra Kevin Murphy

Kevin Murphy har et bredt udvalg af hårprodukter, hvor du med garanti finder de produkter der opfylder lige netop dine behov og præferencer. Kevin Murphy tilbyder nemlig et stor udvalg af produkter til alt slags hår. Om du har krøllet eller glat hår, tykt eller tyndt, så har de hårprodukterne til dig. Vores sortimentet fra Kevin Murphy består af shampooer, conditionere og hårkure samt en serie populære hårvokse, tørshampooer og hårsprays.
Kevin Murphy er med årene blevet til et populært og yderst anvendt brand blandt stylister og frisører verden over. Det er de blandt andet fordi de har alt hvad man behøver, til alle typer hår og formål, under samme brand.


Kevin Murphy er anerkendt for:
  • - Miljøbevidst hårpleje
  • - Produkter tilpasset de enkelte hårtyper
  • - Produkter fri for sulfater og parabener
  • - Milde og skånsomme produkter

Serierne fra Kevin Murphy

Smooth.Again

Kevin Murphy Smooth.Again anti frizz serie, perfekt til dig der oplever kruset hår. Blandt produkter i denne serie finder du Smooth.Again Anti Frizz Treatment som er et leave-in produkt. Produktet modvirker kruset hår, har en beskyttende og blødgørende effekt og så indeholder den stylende egenskaber.

Young.Again

Young.Again serien fra Kevin Murphy er med til at modvirker ældningstegn i håret. Produkterne har en genopbyggende effekt på håret, som resulterer i et silkeblødt hår. Fra denne serie, kan du blandt andet forkæle dit hår med Young.Again Masque og Young.Again Treatment Oil.

Angel

Serien Angel fra Kevin Murphy er tilpasset dig med fint og farvet hår, hvor produkterne resulterer i et mere voluminøst hår. Serien indeholder både shampoo, balsam og hårkur, hvor her shampooen er særligt populær, da den er med til at tilføre en masse fugt til håret, uden at håret bliver tynget af det.

Blonde.Angel

Ved hjælp af lilla farvepigmenter, er produkterne i serien Blonde.Angel med til at mindske uønskede gule toner i håret, og er derfor perfekt til lyst hår.

Autumn.Angel

Kevin Murphys Autumn.Angel er bestående af treatments med et indhold af farvepigmenter, der er med til at neutralisere uønskede toner, vedligeholde eksisterende nuancer, og forlænge holdbarheden af farven, uden at farvepigmenterne hober sig op i håret.

Repair-me

Produkterne i Repair-me serien er med til at genopbygge og reparere håret. Produkterne skaber en fugtgivende og beskyttende kappe på håret, og efterlader det enormt glansfuldt. Her er særligt Leave-in Repair Nourishing Treatment fantastisk til at genopbygge håret.

Hydrate-me

Har du brug for ekstra fugt til håret, så er Hydrate-me serien fra Kevin Murphy lige noget for dig. Med indholdet af hyben og primula-olie, er særligt Hydrate Me Masque et strålende produkt fra denne serie. Den bidrager med fugt til håret og har en udglattende og genopbyggende effekt.

Plumping

Plumping series hårprodukter hjælper med at styrke hårrødder og skaber vækst og tæthed i håret, som giver følelsen af et kraftigere og tykkere hår. Serien er netop derfor egnet til dig med et finere og tyndere hår.


Populære produkter:

  • - Kevin Murphy Free Hold en creme voks til håret som giver et levende look. Voksen har et medium hold og giver et naturligt glans til håret.

  • - Kevin Murphy Touchable er en vægtløs finishing spray der tilfører håret et fleksibelt hold. Sprayen separerer håret og er ideel at anvende til et rodet look.

  • - Kevin Murphy Angel Wash er en skånsom shampoo, der reparerer skadet hår og modvirker frizz. Særlig god til fint, tørt og farvet hår.

  • - Kevin Murphy Bedroom Hair skaber en teksturrig frisure, med en bevægelig finish der holder hele dagen.


Kevin Murphy hos Well

Hos Well fører vi hele Kevin Murphys sortimentet. Brandet er også blandt et af vores mest sælgende brands indenfor hårprodukter her på Well, som altid haves på lager.
I vores Bland-selv pakker kan du spare helt op til 30% på dine favoritprodukter fra Kevin Murphy. Du kan selv mixe dine produkter på tværs af alle kategorierne, og vælge enten 2, 4 eller 6 hårprodukter.
Derudover har vi lavet vores side nem og overskuelig at navigere rundt på. Med vores kategorier inddelt efter produkttype, hårtype og hårfarve, er det nemt at filtrere produkterne, så du hurtigt kan finde netop de hårprodukter du står at mangler.


Produktundersider

Kevin Murphy Conditioner og Balsam
Kevin Murphy Hårkur
Kevin Murphy Hårvoks
Kevin Murphy Shampoo
Kevin Murphy Tørshampoo
Kevin Murphy Varmebeskyttende