WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Håret

Her finder du vores store udvalg af hårprodukter. Vi har både hårpleje, hårstyling - og faktisk også skægget. I vores sortiment finder du hårprodukter fra de populære og luksuriøse brands som du kender fra frisøren, spa’en eller beauty-butikken, men du kan også finde hårprodukter hos os, som du ikke finder hos andre forhandlere i Danmark. Find dine yndlings- hårprodukter til lave priser i vores store sortiment herunder.

1 til 36 af 5035

Side

af 140

Side

af 140

Til styling, vask, pleje og farvning

Hos well.dk forhandler vi populære og eksklusive hårprodukter til gode priser, og til ethvert behov.

Hårprodukter til vask og pleje

Det er vigtigt at pleje sit hår – og der findes en lang række hårprodukter, der er skabt præcis til det formål.

Den triste virkelighed er, at i det sekund håret er groet ud af hårsækken, er cellerne i hårstrået døde, og det bliver de ved med at være. Det positive er dog, at selv om cellerne er døde kan håret, ved hjælp af de rigtige hårprodukter, stadig holde sig sundt, stærkt og glansfuldt.

Hårpleje er ikke kun til kvinder men også til mænd. Du kan nemlig også finde hårprodukter til mænd. Vi har kæmpe udvalg af shampooer og balsammer til det korte hår.

5 tips til smukt og rent hår
Hårpleje er altafgørende for at få smukt og sundt hår - men glemt ikke at håret også skal beskyttes. Herunder kan du se, hvordan du plejer dit hår bedst muligt.

+ Undgå at vaske håret mere end 3 gange om ugen.

+ Skum shampooen op i vådt hår og skyl med lunkent vand. Gentag om nødvendigt for at vaske alle produktresterne ud.

+ Brug balsam hver gang for at forsegle, beskytte og reparer hårstråene.

+ Giv håret en mere intens behandling 1 gang om ugen med en lækker hårkur.

+ Vigtigst af alt, skal du bruge den hårpleje serie der passer til din hårtype, da det nemlig er sådan opnår du de bedste resultater.

I vores fantastiske sortiment af hårpleje kan du finde populære brands som Kevin Murphy, Milk_shake og Frisørens Vital System.

Køb billige produkter hos Well.dk med vores prismatch.

Hårprodukter til styling

Hårprodukter til styling er ikke nødvendige for at holde håret sundt. Men de er nødvendige for at få håret til at se fantastisk ud!

Der findes en lang række hårprodukter til styling, og hvilken type man bør bruge afhænger helt af, ens frisure og hårtype. Hårvoks, hårspray og stylingpudder vil typisk være de foretrukne hårprodukter, hvis man ønsker tekstur eller hold. Ønsker man blødt og glansfuldt hår, vil man vælge en anden type hårprodukter, som eksempelvis hårolie og glattecreme – men hvilken type hårprodukter du bør bruge til styling, afhænger fuldstændig af, hvilket udtryk du ønsker.

Vi har selvfølgelig også alt hvad du skal bruge for at få et fejlfrit look, med styling produkter til mænd.

Når du styler håret, er det ikke kun de hårprodukter du kommer i håret der er vigtige. Det er også de hårprodukter/værktøjer du bruger! Du vil opleve, at din hårstyling bliver lettere, hvis du f.eks. bruger den rigtige type børste/kam.

Øvrige typer af hårprodukter

Vi har selvfølgelig mange andre typer hårprodukter i vores sortiment, end hårprodukter til pleje og styling – f.eks. accessories og hårpynt, skægpleje og hårfarve. Du kan læse meget mere om alle hårprodukterne i vores sortiment, ved at besøge de forskellige underkategorier og produkter på vores webshop.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik