SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

ghd Black Platinum+ Styler

Om produktet

  • Innovativt glattejern
  • Med unik hængsel
  • Forbedret teknologi
  • Super glatte plader
  • 24 mm og 185°C
  • Med sleep mode
  • 2.7 m. drejeledning
  • Hurtig opvarmning
  • Med ION-teknologi
- 21%

Special Price 183895

Normalpris i "butikkerne" 233900

På lager - Dag til dag levering
Optjen 91,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

REVOLUTIONERENDE GLATTEJERN

ghd Black Platinum+ Styler er et innovativt glattejern, der er skabt ud fra en ny og forbedret prædiktiv teknologi. Glattejernet sanser hårets tykkelse og gør det nemt at glatte eller krølle selv det tykkeste og mest genstridige hår. Platinum+ Styler reducerer knækkede hårstrå med mere end 50% samt øger hårets glans med 20%. Derudover er Platinum+ Styler ekstra skånsom mod både hår og hårfarve, så håret efterlades sundere, stærkere og mere glansfuldt.

ghd Platinum+ Styler er baseret på en prædiktiv teknologi, der med infinity varmesensorer analyserer og sikrer en jævn varmefordeling. Glattejernet opnår en ideel temperatur på 185°C, hvorved man kan omforme håret uden at skade det. Platinum+ Styler er udstyret med keramiske 24 mm plader, der nemt og hurtigt glider igennem håret. Pladerne holdes sammen af en ønskebensformet hængsel, der sikrer at pladerne flugter præcist og giver en perfekt styling. Derudover har styleren en praktisk beskyttelseshætte i silikone, en drejeledning på 2.7 meter samt en indbygget sleepmode funktion, der automatisk slukker glattejernet efter en halv time uden brug.

FOR ULTIMATIVE RESULTATER

Ønsker du nemt og effektivt at kunne glatte eller krølle dit hår, er ghd Black Platinum Styler det perfekte valg for dig. Det revolutionerende glattejern sikrer dig en perfekt styling hver eneste gang, så du efterlades med silkeblødt, glansfuldt og misundelsesværdigt hår.

Tænd for din ghd Platinum+ Styler. Når glattejernet begynder at bippe, er det klar til brug. Ønsker du at glatte håret, placér da stylingjernet ved rødderne i tørt hår, og før jernet ud i længderne. For at krølle håret placeres spidsen af en hårlok på glattejernet og krølles op.

Well.dk er officiel ghd forhandler i Danmark

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Black Platinum+ Styler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik