Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Glattejern og Fladjern

Når du først har prøvet det trendy, glatte og glansfulde look, kan du ikke leve uden dit yndlings-glattejern. Her finder du et kæmpe udvalg af glattejern og glattebørster i smukke designs, i alle størrelser, med keramiske plader samt glattejern til alle hårtyper. Så drømmer du om ultraglat hår ved første strøg, er du kommet til det rette sted.

1 til 36 af 95

Side

af 3

Side

af 3

Vælg det rigtige glattejern

Når du skal finde det helt rigtige glattejern for dig, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Du skal først og fremmest tænke på din hårtype for at kunne finde det perfekte glattejern. Har du tyndt hår, er det ideelt med et glattejern, hvor man kan indstille temperaturen, da tyndt hår ikke behøver en særlig høj temperatur for at blive omformet. Har du tykt, kraftigt eller langt hår kan du med fordel se efter et glattejern, der er specielt udviklet til tykt hår eller glattejern med brede plader. De brede plader gør det hurtigt at glatte langt hår, så du ikke skal bruge for meget tid på det, når du skal ud af døren.

Har du bølger i dit hår kan du også vælge en glattebørste. En glattebørste er det perfekte hverdagstool til glat hår, da den på ingen tid lader dig udglatte bølgerne i håret. Har du meget tykt eller krøllet hår, kan glattebørsten desuden anvendes inden brug af glattejernet for at gøre glatningen super nem og hurtig. Sidst men ikke mindst kan du også anvende dit valgte glattejern til at krølle håret med. Her kan du igen vælge ud fra størrelsen på glattejernets plader for at skabe smukke krøller i alle faconer

Typer af glattejern

Denne kategori kan inddeles i glattejern og glattebørster. De mange forskellige glattejern kommer med plader med forskellig belægning. Dette kan f.eks. være glattejern med keramiske plader, titanium-plader, plader med toumalin eller arganolie. De belagte overflader benyttes på grund af deres effektive måde at fordele varmen på, så de sikrer en jævn varme under hele glatningen. Keramiske glattejern er nogle af de mest populære glattejern, da de slider minimalt på håret samt efterlader det med en glansfuld finish. Derudover findes glattejern med smalle, almindelige eller brede plader. De smalle plader er velegnet til at glatte fint eller kort hår, da de gør det muligt at få fat i de korte hår samt at komme helt tæt på hovedbunden. Glattejern med en almindelig bredde plader passer til de fleste hårtyper, hvor de helt brede plader gør det hurtigt at glatte langt hår.

Glattebørsterne kommer ligeledes med forskellig belægning, med temperaturindstillinger samt i smarte designs, så der er noget for enhver smag..

Gode råd om glattejern

• Anvend altid en varmebeskyttende spray, inden du glatter håret.

• Ønsker du at kunne anvende dit glattejern til både at glatte og krølle håret, skal du vælge et fladjern med afrundede sider.

• Del dit hår op i sektioner med et par hårclipse, inden du anvender dit glattejern. Så får du bedre kontrol over glatningen samt er sikker på, at du får bugt med alle de flyvske totter.

• Børst dit hår med en hårbørste i den ene hånd, imens du anvender dit glattejern med den anden hånd for en nem og hurtig glatning.

• Ønsker du ekstra bevægelse i dit glatte hår, kan du afslutte med at glatte spidserne udad.

• Nøjes med at glatte dit hår én gang om ugen for at beskytte det mest mulig mod unødvendig slid.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik