SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

ghd Gold Professional Styler

Om produktet

  • Eksklusiv styler
  • Styler håret hurtigt og nemt
  • Efterlader håret glat, blødt og sundt
  • Opvarmningstid på kun 25 sekunder
  • Ny dual-zone teknologi
  • Automatisk dvaletilstand
  • 2,7 meter drejeledning
På lager - Dag til dag levering
Optjen 94,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

ny udgave af den KLASSISKE GOLD STYLER

Gold Professional Styler fra ghd er det nye eksklusive glattejern, der er mere end blot en almindelig styler. Styleren glatter og krøller håret hurtigere og nemmere samt efterlader håret glattere, blødere og sundere end nogensinde før. Styleren har en forbedret opvarmningstid på kun 25 sekunder og har en ideel varme til at style håret, uden at håret tager skade. Gold Professional Styler kan desuden anvendes i alle hårtyper og længder.

Gold Professional Styler fra ghd har et super moderne, slankt design med runde kanter, der gør stylingen problemfri samt hurtig og nem. Glattejernet er udstyret med glatte afrundede varmeplader, der sørger for, at håret glider let gennem håret, så det efterlades glat og glansfuldt. Gold Professional Styler er desuden udstyret med en helt ny dual-zone teknologi, der er med til at sikre den ultimative præstation. Den nye dual-zone teknologi går ud på, at der er to varmesensorer i stedet for en, hvilket giver en mere jævn styling fra hårrod og hårspids. Gold Professional Styler opvarmer til 185° C, der er den ideelle temperatur til at style håret uden at skade det. Styleren har desuden en automatisk dvaletilstand, hvor styleren automatisk slukker efter 30 minutter af sikkerhedsmæssige årsager, hvis styleren ikke er i brug. Glattejernet er yderligere udstyret med en universel strømforsyning og en 2,7 meter drejeledning, der garanterer gode hårdage overalt i verden - selv med lang afstand til stikkontakten. Der medfølger desuden et praktisk beskyttelseshylster, der sikrer sikker beskyttelse på farten.

FOR GLANSFULD OG PERFEKT STYLING

Drømmer du om at kunne style dit hår hurtigt, nemt og til perfektion, så er Gold Professional Styler fra ghd det ultimative redskab for dig. Det skånsomme glattejern efterlader dit hår glattere, blødere og sundere end nogensinde i flere dage. Med det nye Gold Professional Styler er du sikret dig et uundværligt redskab, der er den bedste styler i sin klasse med sin elegante makeover og teknologiske opgradering.

Tænd for ghd Gold Professional Styler. Når glattejernet begynder at bippe, er det opvarmet og klar til brug. For glat hår, placér glattejernet ved rødderne i tørt hår, og før glattejernet ud i længderne. For krøllet hår, placér spidsen af en hårlok på glattejernet og krøl spidsen op.

Well.dk er officiel ghd forhandler i Danmark

ghd Gold Professional Styler er en ny og forbedret udgave af ghd V Gold Classic Styler.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Gold Professional Styler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik