Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er baseret på mange års forskning inden for hudpleje og et solidt samarbejde med førende dermatologer.

1 til 36 af 55

Side

af 2

Side

af 2


Beauté Pacifique - Virkningsfuld hudpleje

Beauté Pacifique er et dansk brand, der står bag nogle af de mest populære hudplejeprodukter på det danske marked. Produkterne i Beauté Pacifiques sortiment har vundet indpas i mange hjem – verden over – takket være mange års forskning og erfaring inden for hudplejeindustrien.

Den danske hudplejeproducent og det verdenskendte brand, Beauté Pacifique, så første gang dagens lys i år 1997, da Flemming K. Christensen stiftede virksomheden. Det var på baggrund af mange års tæt samarbejde med førende dermatologer og eksperter inden for branchen, at han besluttede sig at for at føre sin idé om at skabe solide hudplejeprodukter med en dokumenteret virkning ud i livet. I dag kan man finde Beauté Pacifiques populære produkter på hylderne i alle fem verdensdele.


Beauté Pacifique produkterne

Beauté Pacifique er baseret på solid forskning, innovation og mange års erfaring inden for verdenen af hudpleje, hvorfor produkterne i Beauté Pacifiques sortiment er skabt ud fra et indgående kendskab til hudens behov for næring og pleje.

Hvad enten man døjer med ekstremt solskadet, tør, uren eller moden hud, findes der et produkt, der er specielt udviklet til at tage hånd om denne specifikke hudtype. Alle Beauté Pacifique produkterne er baserede på virkningsfulde formler, der yder det absolut bedste for huden.

En ingrediens, der går igen i mange af Beauté Pacifique produkterne, er A-vitamin, der har et væld af gavnlige virkninger på huden.

Beauté Pacifique er anerkendt for:
  • - Dansk udviklet
  • - Virkningsfulde ingredienser
  • - Produceret i samarbejde med dermatologer

Beauté Pacifique bestsellere

Det kan være svært at vælge mellem de mange og tilmed virkningsfulde produkter i Beauté Pacifiques hudplejeserie. Så derfor har vi samlet vores kunders favoritter, som du kan tage inspiration fra.


Beauté Pacifique Crème Paradoxe: Denne dagscreme fra Beauté Pacifique er en effektiv anti-age creme med et højt indhold af Procyanidin og Resveratrol, som bidrager til udsættelse af aldringstegn og reparerer solskader.


Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe: Dette serum er din effektive beskyttelse mod miljømæssige påvirkninger og tidlige aldringstegn. Serummet går ind og udfylder ujævnheder i huden, så den får et mere ensartet udtryk.


Beauté Pacifique Body Lotion Dry Skin: Bodylotion fra Beauté Pacifique er udviklet med anti-age egenskaber, og samtidig tilfører den din hud med optimal fugt. Cremen er opstrammende og beroligende og efterlader huden silkeblød.


Beauté Pacifique hos Well

Ønsker du virkningsfuld hudpleje, så udforsk vores sortiment af hudplejeprodukter fra Beauté Pacifique hos Well.dk. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 299 kr, og din bestilling leveres allerede næste dag, hvis du afgiver din ordre inden kl. 19:30 på hverdage. Derudover optjener du loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan anvende på din næste bestilling hos Well.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik