SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD
Well

HISTORIEN OM OS

Vokseværk siden 2003

Når du handler hos well.dk, handler du med en af de mest veletablerede webshops i Danmark. Vi var blandt de absolutte pionerer inden for webhandel, og i dag er vi vokset til at være en af de største, mest anerkendte og mest roste webshops på det danske marked.

Well.dk blev oprindeligt grundlagt under navnet Billigvoks i 2003, som den første webshop i Danmark med salg af professionelle hårprodukter. Sortimentet bestod af fem (forskellige) hårvoks, som grundlæggeren, Andreas Højbak, solgte - billigt - via sin mors frisørsalon. Efter bare få måneder viste det sig at være en stor succes. Billigvoks.dk har haft stort vokseværk, og det har resulteret i, at Billigvoks.dk er skiftet til Well.dk, da det rummer meget mere end blot hårvoks.

I dag er Well.dk vokset til at være et komplet skønhedsunivers, der til trods for navnet sælger hudpleje-produkter, medicare, mor og barn produkter, kosttilskud, neglelak, makeup og meget andet - derfor meget mere end blot billigt voks.

Facts om well.dk

Grundlagt i 2003
30 Ansatte
Ca. 120.000 kunder om året

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik