SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Dermalogica

Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudpleje- eksperter og forbrugere. Dermalogicas luksuriøse produkter dækker alt inden for rens, tonics, scrubs, serummer og cremer, der forbedrer hudens sundhed.
Bliv klogere på Dermalogica her

1 til 36 af 125

Side

af 4

Side

af 4

Hvem er Dermalogica?

Dermalogica er et eksklusivt hudplejebrand, der har leveret hudplejeprodukter af højeste kvalitet, i mere end 25 år. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudpleje- eksperter og forbrugere. Her får du hudpleje med fokus på kvalitetspleje uden skadelige tilsætningsstoffer, hvilket gør produkterne egnet til alle hudtyper - også til dig med sensitiv hud! Dermalogica er et unisex hudplejebrand, hvilket er grunden til, at emballagen er enkel og at der bruges kønsneutrale dufte i alle produkter. Sund og velplejet hud skal være for alle - uanset køn.


Hvad tilbyder Dermalogica?

Sundhed kommer i første række hos Dermalogica, hvilket man som forbruger tydeligt kan se, ved brug af produkterne. Visionen med Dermalogica har fra start af været, at producere kvalitetshudpleje uden indhold af skadelige tilsætningsstoffer, for at vise verdenen, at effetiv hudpleje, kan blive skabt med ingredinenser, som huden sætter pris på.

Dette tilbyder Dermalogica
• Skræddersyet hudpleje
• Unisex hudpleje med købsneutrale dufte
• Synlige resultater efter kort tid
• Baseret på kvalitets-ingredienser, som virker
• Bredt og dybt sortiment
• Bæredygtige produkter
• Cruelty-free, glutenfri og vegansk certificeret


Sortiment & produktserier

Dermalogicas sortiment dækker over al den hudpleje huden behøver for at opnå smuk og sund hud dvs. alt inden for rens, tonics, scrubs, serummer og cremer. For at give forbrugeren de bedst mulige resultater, er der en række produktserier, der specialisere sig indenfor forskellige hudtyper og hudproblemer. Nølgen til at opnå optimale resultater med Dermalogica er simpel - vælg pleje der passer til netop din hud!
Se produktserierne herunder.

AGE Smart: Hudpleje til den modne hud, med aldringstegn. Reducer fine linjer og rynker og opnå smuk ungdommelig hud.

Clear Start: Problemløsnende produkter, lavet speicelt til teenagere og med fokus på de hudproblemer man typsik får i den alder.

UltraCalming: Den perfekte serie til irriteret, sart eller sensitiv hud. Beroligende og behandlende hudpleje.

Active Clearing: Kom voksen acne til livs med Active Clearing serien, og opnå en glat og ensartet hud igen.

PowerBright: En produktserie med speciale i pigmentforandringer, der målrettet arbejder på at lysne huden, med en ensartet hud som resultat.

BioLumin-C: Produktserien, der giver huden et C-vitamin boost, der bl.a stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen.

Dermalogicas bestsellere

Sortimentet dækker over alt lige fra ansigtsrens og dagscreme til serum og exfolierende produkter. To af de bedst sælgende produkter i serien er Dermalogica Skin Smoothing Cream - en blødgørende ansigtscreme til dehydreret hud og Dermalogica Intensive Moisture Balance der er en fugtighedscreme, der bekæmper synlige alderstegn i huden.

Før ansigtscremen påføres, er det et vigtigt, at huden renses fri for snavs og produktrester. En favorit fra Dermalogica er Dermalogica Daily Microfoliant - effektiv og mild ansigtspeeling til hverdagsbrug. Det exfolierende pulver renser og peeler huden, så du efterlades med en klar og glat finish.

I teeange årene kan huden blive påvirket og dét problem løser Dermalogicas mest populære produktserie - nemlig Clear Start. Effektive produkter til rimelige priser!

Med Dermalogica er du sikret kvalitetsprodukter, der holder, hvad de lover!


Dermalogicas hos Well

Som officelle forhandlere af Dermalogica, har vi hele sortimentet og alle nyhederne på shoppen.

Med hudpleje er det vigtigt, at man bruger produkter der passer til netop din hud, og vi har derfor gjort det nemt at filtre på hudtype, kategori og produktserier fra Dermalogica. På den måde kan du nemt finde lige det du søger hos Well. Alle produktserierne finder du herunder.

Tilmeld dig vores nyhedbrev her og få besked før andre, når der er tilbud på Dermalogica. Find gode priser og tilbud på brands og kategorier hver uge på Well.dk.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik