Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Personlig Pleje

I denne kategori finder du alle vores produkter til hudpleje – altså både hudplejeprodukter til ansigtet, men også hudpleje til kroppen, hænder og fødder. Vi har hudpleje fra en lang række af de eksklusive brands man også finder hos kosmetologer, men vi har ligeledes hudpleje til dig, der er mere økonomisk i dit valg af hudplejeprodukter. Ligegyldigt hvilken hudtype du har, om du ønsker at pleje, beskytte eller rense din hud, kan du finde hudpleje til præcis det formål herunder.

1 til 36 af 8071

Side

af 225

Side

af 225

Hold din hud ren, sund og beskyttet

Hos well.dk finder du altid gode tilbud på hudplejeprodukter til både ansigt, krop samt hænder og fødder.

Hudplejeprodukter til rens og eksfoliering

Det første trin i din hudplejerutine bør altid være at fjerne snavs, produktrester og døde hudceller. Til dette formål bruges oftest et renseprodukt 1-2 gange pr dag, og en scrub 1-2 gange pr uge (nogle milde scrubs kan dog bruges hver dag).

Der er naturligvis forskel på, hvordan man plejer huden på kroppen og i ansigtet – også når det kommer til rens. Renseprodukter og scrubs til ansigtet er meget mildere end dem du bruger på kroppen, da huden i ansigtet er mere sensitiv, og derfor har brug for en helt anden type hudpleje.

Der er imidlertid stor forskel på, hvordan renserutinen ser ud fra hudpleje-mærke til hudpleje-mærke. Nogle hudpleje-mærker har stort fokus på eksfolieringen, mens den træder i baggrunden hos andre, og andre hudpleje-mærker anbefaler dobbelt afrensning med flere renseprodukter.

Hudpleje og –beskyttelse

Når du har renset og eksfolieret din hud, kommer du videre til selve hudplejen. De flestes primære fokus for hudpleje er på ansigtet – og det giver også god mening, da huden i ansigtet er både mere sensitiv og mere synlig end på resten af kroppen.

Hvilke hudplejeprodukter du vælger, bør altid være baseret på din hudtype samt hvilke eventuelle problemer du ønsker at komme til livs. Har du f.eks. fedtet hud, med tendens til akne, vil det ofte kunne forværre hudens tilstand, hvis du bruger produkter beregnet til tør hud. Du bør også altid have fokus på at din hud er beskyttet mod de strabadser du udsætter den for – eksempelvis sol eller stærk kulde.

Ved hjælp af filtreringsmulighederne her på siden, kan du dog være sikker på altid at finde hudpleje der er velegnet til din hud.

Øvrige typer hudpleje

Ud over hudpleje finder du i denne kategori også produkter til at sikre skånsom hårpleje og barbering, der sikrer mindst mulig belastning af huden. Læs mere om alle produkterne til hudpleje i vores sortiment, ved at besøge de forskellige underkategorier og produkter.