WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Mund- og Tandpleje

Med den rette mundpleje og tandpleje kan du finde dit smukke smil frem igen. Se vores store sortiment af produkter til tandpleje, der giver dig vejen til flotte, hvide og velplejede tænder. Vælg blandt andet imellem mundpleje- og tandpleje- produkter så som tandbørster, tandbørstehoveder til elektriske tandbørster, tandpasta, mundskyl og tandtråd.

1 til 36 af 524

Side

af 15

Side

af 15

Vælg den rette mund- og tandpleje

Når du er på udkig efter de helt rigtige produkter til mundpleje og tandpleje, skal du først og fremmest se på hvilke behov, du ønsker at få dækket. Leder du efter en god tandpasta, skal du tage stilling til, om du ønsker en tandpasta med fluor eller en naturlig tandpasta uden fluor. Hvilken du bør vælge, er der mange diskussioner om blandt tandlæger og fagfolk. Derudover skal du være opmærksom på, om dine tænder har brug for speciel tandpleje. Dette kan være tandpleje og mundpleje, der er specielt udviklet til sensitive tænder, tandpleje til tænder der trænger til ekstra beskyttelse mod karies og huller eller tandpleje, der efterlader tænderne ekstra hvide tænder. Når du vælger den helt rette tandpleje og mundpleje for dig, er det nemt at opretholde flotte tænder samt et smukt og strålende smil.

Typer af mundpleje og tandpleje

I kategorien mundpleje og tandpleje finder man forskellige produkter, der hjælper dig med at opretholde god mundhygiejne samt et smukt smil. Overordnet kan kategorierne opdeles i tandpleje og i mundpleje.

I tandpleje-kategorien finder du tandbørster, tandbørstehoveder, tandpasta og tandtråd. Der er mange forskelige tandbørster, der matcher alle typer af tænder samt tandbørster med timer-funktion, der er ideelle til at gøre tandbørstningen sjov, nem og lærerig for børn. Tandbørstehovederne kommer til elektriske tandbørster, og de er udstyret med unikke farver, så hele familien kan kende deres eget tandbørstehoved. De mange tandpastaer er udviklet til at dække bestemte tandpleje-behov. Der findes tandpastaer til følsomme og sensitive tænder, tandpastaer der effektivt fjerner plak og misfarvninger, tandpastaer der sikrer ekstra hvide og flotte tænder samt tandpasta med eller uden fluor. Derudover kommer tandpastaerne med forskellige skønne og genopfriskende smage alt efter, hvad du bedst kan lide. Tandtråd findes i en tynd og i en bred udgave, så du kan vælge lige præcis den tandtråd, du bedst kan anvende for optimal tandpleje til dine tænder.

I kategorien mundpleje finder man mundskyl og mundspray. De forskellige mundskyl findes i versioner, der specielt beregnet til enten sarte tænder og tandkød eller til ekstra fjernelse af plak og misfarvninger. Mundskyl sikrer god mundhygiejne og ånde hele dagen igennem samt giver beskyttelse mod bakterier og plak. De forskellige mundsprays kommer med gode smage, der bekæmper dårlig ånde samt giver en øjeblikkelig virkning. Derudover kommer mundsprays typisk i en praktisk lille spray, der er nem at have med på arbejde, weekendturen eller lignende.

Gode råd om mund- og tandpleje

• Har du sensitive tænder, er det en god idé at vælge mundpleje og tandpleje, der er specielt beregnet til dette.

• Børst dine tænder minimum to gange om dagen for optimal tandpleje og gerne i 2x2 minutter.

• Vent 2 minutter med at drikke noget efter tandbørstningen, så fluoren har tid til at virke.

• Brug gerne en elektrisk tandbørste for ekstra god tandpleje.

• Anvend tandtråd én gang om dagen for bakteriefrie tænder og tandkød.

• Hav altid en mundspray på dig, så er du sikret velduftende ånde i alle situationer.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik