Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Fodpleje

Ønsker du silkebløde og fine fødder, er du kommet til det rette sted. Herunder finder du et væld af fantastiske produkter til fodpleje. Du kan bl.a. vælge imellem fodpleje-produkter så som fodcreme, hælcreme, blødgørende fodbehandling samt fodfile til alle hudtyper. Her finder du med garanti den rette fodpleje, der sikrer dig glade fødder hele året rundt.

1 til 36 af 137

Side

af 4

Side

af 4

At vælge den rette fodpleje

Dine fødder er i den grad et af de steder, der skal have ordentlig pleje. Når du leder efter de helt rigtige produkter til fodpleje, skal du se på det ønskede behov. Trænger dine fødder til let fodpleje, kan du vælge en plejende fodcreme, ønsker du derimod mere intens fugt, skal du ud i en fed creme, der effektivt blødgør fødderne. Hvis du døjer med tør hud på hælene, skal du vælge fodpleje, der er specielt udviklet til dette område. Derudover er det en god idé at anvende en god fodfil fra tid for at fjerne hård og afskallende hud. Hvis du sørger for at gøre fodpleje til en del af din daglige rutine, holder du dine fødder fine, sunde og velplejede.

Produkttyper til fodpleje

Blandt de forskellige produkttyper til fodpleje finder man fodcreme, hælcreme, blødgørende fodbehandlinger samt fodfile til alle hudtyper. Under kategorien fodcreme kan cremerne inddeles i let plejende, intenst plejende og lindrende. Vælg dit fodpleje-produkt alt efter din huds behov. Det samme gør sig gældende for de forskellige cremer til hælpleje.

Blandt fodbehandlinger finder man blandt andet plejende ’sokker’, der effektivt blødgør huden på fødderne og sætter gang i en peelingprocess. Derudover findes der fodfile med rullehoveder i enten blød, medium, grov eller ekstra grov. Med den rette fodpleje, vil dine fødder altid se velplejede ud.

Gode råd til fodpleje

• Skyl gerne dine fødder dagligt i lunkent vand og tør dem grundigt for optimal fodpleje.

• Huden på fødderne har tendens til hurtigt at blive tør, massér derfor gerne dine fødder med en god fodcreme inden sengetid. På denne måde får cremen lov til at trænge godt ind i huden, imens du sover.

• Smør aldrig fodcreme imellem tæerne, da cremen her har svært ved at trænge ind i huden, hvilket kan skabe hudirritation.

• Døjer du med hård hud på fødder og hæle, kan det være en god idé at anvende en fodfil en gang imellem. En fodfil fjerner nemt afskallende og hård hud, så dine fødder atter bliver bløde og nemmere kan tage imod efterfølgende fodpleje.

• Hold dine fødder glade - anvend fodpleje samt skift dine strømper hver dag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik