SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Øjenpleje

Det er super vigtigt med den rette øjenpleje, da huden omkring øjenområdet er fin og sart. I denne kategori finder du masser af produkter, der sikrer den helt rigtige øjenpleje til din hud. Du finder blandt andet renseprodukter, der blidt fjerner øjenmakeup, ansigtsmasker specielt udviklet til øjenpleje, fugt- givende eller opstrammende øjencremer, vippeserum samt almindelig eller roll-on øjengeléer.

1 til 36 af 267

Side

af 8

Side

af 8

Vælg den rette øjenpleje

Når du leder efter de helt rigtige produkter til øjenpleje, er der nogle væsentlige faktorer, du skal være opmærksom på. Inden du vælger din øjenpleje, skal du kigge på din hudtype, samt hvilke behov huden omkring dine øjne har brug for. Din hudtype kan f.eks. være fin, normal, tør eller kombineret. Det er vigtigt, at du finder et ansigtsprodukt, der matcher din hudtype for at få den helt rette øjenpleje.

Derudover skal du kigge på, hvilket primært behov du ønsker at få dækket med din øjenpleje. Trænger din hud f.eks. til ekstra opstramning, fugt, forebyggelse af fine linjer, genopfriskning eller modvirkning af hævelse og mørke rander. Når du giver din hud den rette øjenpleje, vil du opleve smukkere og mere velplejet hud efter kort tids brug - øjenpleje bør derfor være en del af din daglige skønhedsrutine.

Forskellige produkttyper til øjenpleje

I kategorien øjenpleje finder man mange forskellige produkttyper. Overordnet kan disse inddeles i renseprodukter, plejeprodukter og ansigtsmasker. Under renseprodukter ligger øjenmakeupfjernere, der er særlig udviklede til at fjerne øjenmakeuppen uden at skade den sarte hud omkring øjnene. Øjenmakeupfjernere kan f.eks. være lotions, geléer eller praktiske renseservietter, der er nemme at have med på farten.

I kategorien plejeprodukter ligger alle former for øjencremer og øjengeléer, der tilfører fugt samt virker lindrende på hudirritation og hævelser. Derudover er der også nærende vippeserummer samt serummer, der giver optimal øjenpleje til huden.

Blandt vippeserummer findes der forskellige serummer, der plejer og styrker vipperne, så de efter kort tid bliver lange og mere fyldige. Under øjemasker er der forskellige masker, der tilfører øjenpleje samt genopfriskning til huden.


Gode råd om øjenpleje

• Da huden omkring øjnene er meget tynd og fin, er det vigtigt at anvende produkter, der er specielt beregnet til øjenpleje.

• Ældningstegn viser sig tidligt omkring øjnene på grund af den tynde og sarte hud. Det er derfor en god idé at bruge produkter, der forebygger rynker og fine linjer samt indeholder solfaktor.

• Tørhed kan få den sarte hud omkring øjnene til at se mørk og hævet ud. Sørg derfor for at anvende en god øjencreme både morgen og aften for god øjenpleje til huden.

• Når du påfører din øjencreme eller øjengel, skal du duppe den blidt på huden fra øjenkrogen og ud. Anvend kun ganske lidt creme, og kom den ikke for tæt på øjnene.

• For naturlig øjenpleje, skal du sørge for at få 7-8 timers søvn hver nat. Dette modvirker mørke rander og hævelser i huden.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik