WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Ansigtsmaske

Trænger din hud til et boost af fugt og pleje, er en god ansigtsmaske det perfekte valg for dig. Her finder du et kæmpe udvalg af ansigtsmasker, der efterlader huden med fornyet liv. Vælg imellem ansigtsmasker, der er fugtgivende, genopfriskende, exfolierende, rensende eller genopbyggende. Med en god ansigtsmaske vil din hud altid fremstå fra sin bedste side med en blød og fin finish.

1 til 36 af 318

Side

af 9

Side

af 9

Vælg den rigtige ansigtsmaske

Det er vigtigt, at din hud får den rette pleje og omsorg, og til dette formål er en ansigtsmaske perfekt. Der findes utallige ansigtsmasker på markedet, og hurtigt bliver spørgsmålet: hvilken en skal jeg vælge? Først og fremmest skal du vælge en ansigtsmaske, der matcher din hudtype. Der findes masker til normal/kombineret, tør, fedtet, moden og sensitiv hud, og derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du går efter, inden du vælger din maske. Har du eksempelvis tør hud, findes der et hav af ansigtsmasker, der er særligt gode til tør hud og som efterlader huden hydreret og velplejet. Døjer du med sensitiv hud, findes der også masker, der er ekstra skånsomme mod huden og som derfor er velegnede til meget følsom og irriteret hud. Der findes altså ansigtsmasker til alle hudtyper - inklusiv din, så der er nok at vælge imellem. Hør i videoen her, hvordan aktive ingredienser og innovativ teknologi tilsammen skaber de bedste forudsætninger for sund og ungdommelig hud.

Typer af ansigtsmasker

Der findes et utal af ansigtsmasker, der har et væld af forskellige egenskaber. Udvalget tæller blandt andet reparerende, exfolierende, genopfriskende, fugtgivende og dybderensende ansigtsmasker. Fælles for dem alle er, at de yder det absolut bedste for din hud og efterlader den med en frisk og velplejet fornemmelse. Derudover findes der også masker, der forebygger udbrud af akne og masker, der tilstopper porerne for en perfekt finish. Er du på udkig efter økologiske eller naturlige masker eller masker, der er astma- og allergivenlige, findes der også ansigtsmasker, der er økologiske eller som tilgodeser astma- og allergigener. Med den rette hudplejerutine, inklusiv den perfekte ansigtsmaske, er du sikret smuk hud – hver dag.

Gode råd om ansigtsmasker

• Vælg en ansigtsmaske, der matcher din hudtype og behov.

• Døjer du med uren hud eller akne, skal du generelt holde dig fra skrappe hudplejeprodukter, der indeholder alkohol eller parfume.

• Pas på, at du ikke overforbruger din ansigtsmaske. Det anbefales som oftest, at en maske anvendes omkring 1-2 gange ugentligt.

• Anvend en ansigtscreme efter brug af ansigtsmaske for fuldendt resultat.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik