Beauty Week: Spar 20-50% - SHOP HER

Skintonic, Face Mist og Toner

Ønsker du ekstra fugt og pleje til din hud, er det vigtigt at anvende en god skintonic efter rens. Hos os finder du mange forskellige typer skintonic, toner, face mist, ansigtsspray eller ansigtstonic, der sikrer smuk og velplejet hud. Om du ønsker en skintonic, der opfrisker, stimulerer, opstrammer eller plejer din hud, har vi helt sikkert den perfekte skintonic, face mist eller toner til dig.

1 til 36 af 170

Side

af 5

Side

af 5

Opfrisk og plej din hud dagligt

For at sikre, at din hud forbliver hydreret og velplejet, er det essentielt at inkludere en skintonic, face mist eller toner i din daglige hudplejerutine. Disse produkter er ikke kun ideelle til at tilføje ekstra fugt, men også til at balancere hudens pH-niveau og forberede den på efterfølgende plejeprodukter.

Fornyelse og beskyttelse af huden

En god skintonic eller toner kan hjælpe med at fjerne spor af makeup og snavs, der måtte være tilbage efter rensning. Desuden kan den opstramme og minimere porerne, hvilket giver huden et mere jævnt udseende. Face mists er perfekte til at give huden en øjeblikkelig opfriskning i løbet af dagen, især i varme eller tørre omgivelser.

Tilpasset alle hudtyper

Uanset om du har tør, fedtet, kombineret eller sensitiv hud, vil du kunne finde den perfekte skintonic, face mist eller toner hos os. Det er vigtigt at vælge et produkt, der passer til din specifikke hudtype for at opnå de bedste resultater.

Kvalitetsprodukter fra de bedste mærker

Well.dk tilbyder et bredt udvalg af skintonics, face mists og toners fra anerkendte mærker. Uanset om du er på udkig efter produkter fra brands som Dermalogica, Ole Henriksen, La Roche-Posay eller andre, kan du være sikker på at finde kvalitetsprodukter, der vil forbedre din hudplejerutine.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik