Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Læbepleje

Ønsker du silkebløde og velplejede læber, er det vigtigt med den rette læbepleje. Herunder finder du mange forskellige produkttyper til læbepleje - bl.a. fugtgivende læbepomader, behandlende læbepomader, læbepomader med farve, salver samt exfoliering til læberne. Gør du læbepleje til en del af din daglige skønhedsrutine, vil du altid fremstår med et velplejet look.

1 til 36 af 220

Side

af 7

Side

af 7

Vælg den rette læbepleje

Leder du efter den helt rigtige læbepleje til dine læber, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Du skal først og fremmest se på, hvilket behov du ønsker dækket for den rette læbepleje. Døjer du med tørre og afskallede læber, er det en god idé at anvende en exfoliering til dine læber en gang om ugen. En exfoliering vil fjerne den tørre hud fra læberne, så efterfølgende læbepleje bedre kan absorberes af huden.

Derudover skal du se på, om dine læbers primære behov er fugt, lindring, genopfriskning, styrke, solbeskyttelse eller behandling. Når du vælger den helt rigtige læbepleje, vil dine læber altid fremstår sunde og velplejede.

Produkttyper til læbepleje

Kategorien læbepleje kan inddeles i plejende læbepomader, behandlende læbepomader, læbepomader med farve, salver samt exfoliering til læberne. Plejende læbepomader kan være læbepomader på stik eller tube, der f.eks. tilfører fugt, opstramning eller genopbygning til dine læber. Døjer du meget med tørre læber - i vinterperioden pga. kulde og i sommerperioden pga. solen - er det en god idé at anvende intens læbepleje hver eneste dag. Er dine læber sprukne og skadede, bør du anvende en behandlende læbepomade, indtil læberne igen er sunde og bløde.

Der findes også mange læbepomader, der giver læberne et hint af farve samtidig med et tilfører optimal læbepleje. Salver kommer oftest på dåser og er særlig gode som læbepleje til ekstra tørre læber. Derudover kan salver ofte også anvendes til tør og irriteret hud andre steder på kroppen. Sidst men ikke mindst er der exfolierende læbepomader, der blidt exfolierer læberne, når de påføres.

Gode råd til læbepleje

• For optimal læbepleje bør du anvende en læbepomade eller læbesalve hele året rundt. Solens stråler er lige så skadelige for læberne, som vinterens kulde.

• Anvend gerne læbepleje med solfaktor om sommeren, da det er lige så vigtigt at beskytte læberne som resten af huden.

• Hav altid en god læbepomade i tasken eller lommen, så du kan komme tørre læber til livs når som helst og hvor som helst.

• Silk ikke på læberne, da dette medfører ekstra udtørring af den sarte hud.

• Har du tendens til ekstra tørre læber, kan du med fordel påføre et ekstra tykt lag læbepomade inden sengetid. Læbepomaden blødgør dine læber natten over for optimal læbepleje.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik