SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Ansigtscreme

Uanset om din hud er tør, fedtet eller kombineret kan du finde en ansigtscreme, som passer til dig hos Well. Her finder du et stort udvalg af både dag- og natcremer, som efterlader din hud velfugtet og med nyt liv. Med den rette ansigtspleje vil din hud fremstå fra sin bedste side og med en flot finish.

1 til 36 af 963

Side

af 27

Side

af 27

Find den rigtige ansigtscreme

Det er vigtigt at fugte og give sin hud den rigtige pleje. Der findes mange forskellige ansigtscremer på markedet, og det kan hurtigt være svært at finde den helt rigtige. Det er vigtigt at kende sin hudtype for at finde den rigtige ansigtscreme, der matcher netop din hud.
På Well.dk er hudtyper delt op i følgende kategorier: Normal/Kombineret, Anti-age, Tør hud, Sensitiv hud, Sensitiv hud, Uren hud, Uren hud, Fedtet hud, Kombineret hud, Normal hud, Pigmentforandringer, Rødme, Irriteret hud

Har du eksempelvis tør hud, findes der mange cremer, som er særligt gode til netop dette, og som vil fugte din hud i dybden. Hvis du har problemer med sensitiv hud, er det ligeledes muligt at finde cremer, som er særligt gode til netop dette.

Ligeledes kan du vurdere, om det er en dag- eller natcreme, som du har brug for. Dagcreme kan indeholde solfaktor, og er skabt til at fugte og beskytte huden mod udefrakommende påvirkninger på huden. En natcreme indeholder ofte ekstra nærende, effektive og aktive ingredienser, som arbejder i dybden af huden. For en optimal og effektiv hudpleje rutine er det ikke blot ansigtscreme som er nødvendigt. Find vores store udvalg af Ansigtscreme, Ansigtsmasker, Serum og meget mere på Well.dk

Hvordan finder jeg min hudtype?

Den bedste måde at lære sin hudtype at kende er ved at mærke efter, hvad dens behov er. Huden vil give dig indikatorer på, hvad den har brug for.

Tør hud
Hvis du føler, at din hud strammer i løbet af dagen, så er det et tegn på, at den har brug for fugt. Huden bliver hver dag udsat for forskelligt vejr og vind, som den skal beskyttes for. Hvis du døjer med tør og sensitiv hud, er det vigtigt at give huden en masse fugt som pleje, som den bevare dens smidighed og udstråling.

Fedtet og uren hud
Hvis din hud producerer meget fedt, kan det være et tegn på ubalance og manglende fugt. Sørg for at være mild i din renserutine, selvom du måske har lyst til at bruge produkter til at tørre den ud. Huden har ofte brug for ro og tid til at de milde produkter begynder at hjælpe. Fedtet hud har ofte brug for en masse fugt, fremfor fedt. En mulighed kunne derfor være, at benytte en ansigtscreme i gel form, som er let på huden, og ikke får huden til at syne mere fedtet.

Sart og sensitiv hud
Hvis du har sart hud, oplever du eksempelvis rødme og irritation i huden. Du kan også have tendens til tør hud, som bliver påvirket af miljømæssige ændringer. For dig med sart hud kan det være en god idé at vælge produkter uden parfume, og som går ind og beroliger din hud. Det kan også være en god idé at vælge en dagcreme med SPF, så du er beskyttet mod solens stråler.

Moden hud
Jo ældre man bliver, jo lavere bliver produktionen af kollagen, hvilket er en af grundene til, at man får fine linjer og rynker. Gå efter en ansigtscreme som giver en masse fugt, og ingredienser som A-vitamin, som virker opstrammende på huden.

Find den bedste ansigtscreme

Ansigtscreme velegnet til tør og dehydreret hud
Skin Smoothing Cream fra Dermalogica er en medium-let creme, der vedligeholder hudens naturlige fugtbalance. Cremen forbedrer effektivt hudens struktur, så den genvinder sin smidighed og fasthed. Skin Smoothing Cream er særlig velegnet til tør og dehydreret hud eller hud med tegn på for tidlig ældning

Ansigtscreme til sensitiv hud
Ecooking Anti-Redness Cream er en ansigtscreme, der effektivt bekæmper kronisk rødme, hævelser og irritation i huden. Cremen virker beroligende på huden, samt har en blødgørende effekt, der øjeblikkeligt efterlader en silkeblød finish. Cremen er især velegnet til de mere sensitive hudtyper.

Anti-age ansigtscreme
Beauté Pacifique Super3 Booster er en intens ansigtscreme med anti-age egenskaber, der effektivt genopbygger samt forstærker hudens struktur. Cremen modvirker samtidig tegn på tidlig ældning, forebygger og bekæmper uren hud samt korrigerer solskader for et velplejet resultat. Beauté Pacifique Super3 Booster skal benyttes om aftenen - benyt en dagcreme med solfaktor om dagen.

Ansigtscreme til uren hud
Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF30 er en oliefri, fugtgivende ansigtscreme, der effektivt modvirker en skinnende hudoverflade. Derudover beskytter cremen mod solens udtørrende stråler samt har en lindrende virkning på irritation. Oil Free Matte SPF30 er særlig velegnet til hud med tilbøjelighed til udbrud af akne.

Ansigtscreme uden parfume
Leder du efter en dag- eller natcreme uden parfume, kan du finde dette hos Ecooking, som udbyder mange af deres produkter i en parfumefriudgave. Ecooking dagcreme parfumefri og Ecooking Natcreme parfumefri er effektive anti-age cremer, der reducerer fine linjer og rynker i huden.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik