BESTSELLER BRANDS: Spar op til 60% - SHOP HER

Raz Skincare Cleansing Mask 200 g.

Om produktet

 • Rensemaske
 • Mange anvendelsesmuligheder
 • Fjerner urenheder og snavs
 • Giver en glat og frisk fornemmelse
 • Til alle hudtyper
 • Naturlige ingredienser
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 16,25 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 299,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Effektiv og rensende maske

Denne lermaske renser nænsomt din hud i dybden. Masken kan anvendes både som daglig ansigtsrens og som maske. Yderliere egner masken sig til alle hudtyper, herunder også følsom, uren hud, eksem og fedtet hud.

Masken har flere anvendelsesmuligheder og kan derfor også benyttes både på kroppen og i ansigtet. Desuden kan den anvendes som makeup-fjerner, naturlig sæbe og barbercreme. Produktet kommer i et helt naturligt pulver, som skal blandes med vand.

Fordele ved Raz Skincare Cleansing Mask:
 • - Flere anvendelsesmuligheder
 • - Renser huden i dybden
 • - Indeholder naturlige olier
 • - Plejende og nærende
 • - Egner sig til alle hudtyper
Naturlige ingredienser

Den avancerede formel er udviklet til at give en dybdegående rensning, mens den samtidig nærer og beskytter huden. Produktet er baseret på helt naturlige og organiske ingredienser, som sikrer den optimale pleje til huden.

Ingredienserne består blandt andet af fyrenåle, stjerneanis og den mineralrige vulkanaske. Asken gør produktet helt unik, da denne har absorberet vitaminer og mineraler fra den marokkanske jord i årtusinder.

Asken indeholder et højt niveau af silica, magnesium og calsium, som sikrer den rensende og afgiftende effekt. Kombinationen af ingredienserne bidrager til produktets mange funktionelle virkninger.

Anvendelse

Produktet kommer i pulverform, hvorfor der er brug for vand inden anvendelse. Til anvendelse benyttes halvdelen af pulveret i krukken, hvor den resterende del med fordel kan flyttes til en anden beholder, så det kan benyttes på et senere tidspunkt. Den halvfyldte krukke fyldes herefter op med vand.

 • 1. Ryst og rør i massen til den har et cremede konsistens
 • 2. Anvend produktet på det ønskede sted på kroppen, hvad end det er på kroppen, til barbering, i ansigtet eller noget helt fjerde
 • 3. Lad produktet virke og skyl derefter af

Som renseprodukt: Hvis du ønsker at benytte produktet til daglig rensning af huden, fjernelse af make-up eller ligende, masseres det blandede produkt blot let ind i området, og skyl derefter med lunket vand.

Som maske: Hvis du ønsker at anvende produktet som maske, fordeler du blot produktet det ønskede sted. Lad produktet virke i mindst 15-20 minutter og skyl derefter af i lunket vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RAZspa
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raz Skincare Cleansing Mask 200 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik