Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Vippeserum og Øjenbrynsserum

Ønsker du ekstra pleje til dine øjenbryn eller vipper? Vi har mange forskellige typer øjenvippeserum og øjenbrynsserum til et velplejet resultat. Vores sortiment tæller bl.a. effektive serummer, der sikrer lange og smukke vipper samt tætte og fine øjenbryn. Det effektive serum til vipper og bryn virker vækststimulerende og sikrer et beundringsværdigt look. Med det rigtige serum til vipper og bryn er du sikret et look med wow-effekt.

25 produkt(er)

Vippeserum der giver længere vipper

Mange kvinder går med et ønske om at få længere vipper. Lange smukke vipper, der giver ansigtet et smukt udtryk, selvom der kun er lagt en enkel makeup. Det er dog ikke alle kvinder, der er født med disse vipper og en øjenvippeserum kan derfor være en god måde at få smukke lange vipper. Mascara kan også tage dig langt, men vil du gerne have længere vipper døgnet rundt, kan en god vippeserum som Advanced Eyelash Conditioner fra Revitalash være svaret. En vippeserum plejer og styrker dine vipper, så de bliver længere og tættere. De aktive stoffer som hvedeprotein, grøn te og morgenfrue får dine vipper til at vokse sig længere og kraftigere end de kan af sig selv. Ved ekstra god pleje med en god øjenvippeserum kan de endda blive mørkere og mere buede og efterlade dig med et glamourlook, der holder døgnet rundt.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik