Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Øjencreme

Leder du efter den perfekte øjencreme, behøver du ikke lede længere. Vi har et hav af forskellige øjencremer, der tager hånd om den sarte og fine hud omkring øjnene. Vores sortiment tæller bl.a. anti-age øjencreme, øjenserum og øjengel, så du kan finde den ideelle øjenpleje til netop dine behov. Med den rigtige øjencreme til din hud, er du sikret et smuk og velplejet resultat.

1 til 36 af 214

Side

af 6

Side

af 6

Øjencreme til alle behov

Øjencreme er en vigtig del af enhver hudplejerutine, især når det kommer til at beskytte den sarte hud omkring øjnene mod tegn på aldring og miljøpåvirkninger. Uanset om du har brug for en øjencreme til at mindske mørke rande og poser under øjnene, reducere fine linjer og rynker eller blot tilføre fugt og næring til huden, så findes der en øjencreme til alle behov. Øjencremer kommer med mange forskellige aktive ingredienser, som hver især bidrager til specifikke hududfordringer. Der findes øjencremer til rynker, fedtet hud, sensitiv hud og meget mere.

Øjencreme til tør hud

Øjencremer til tør hud vil oftest indeholde vitamin E eller hyaluronsyre, som er utrolig hydrerende og derfor virker plejende på den sarte hud omkring øjnene. En fugtgivende creme som Avène Hydrance Aqua-Gel indeholder aktive ingredienser med fugtende egenskaber.

Øjencreme til rynker under øjnene

Du vil støde på mange øjencremer til fine linjer og rynker, disse cremer indeholder aktive ingredienser såsom retinol, som mindsker synligheden af ældningstegn. En sådan øjencreme kunne være Dermalogica AGE smart Age Reversal Eye Complex, som har en udglattende effekt på rynker og fine linjer.

Øjencreme mod mørke rander

Mange mennesker døjer med mørke rander under øjnene. Der findes et væld af øjencremer, som hjælper med at lysne og dække disse mørke rander. Embryolisse Radiant Eye Stick er et af vores populære produkter, som effektivt mindsker mørke rander og hævelser.


Hvordan bruger man øjencreme?

For at opnå den største effekt med din øjencreme, påføres den på huden under øjnene, da det er her, du ofte vil se fine linjer, rynker, mørke rander og hævelse. Påførelse af øjencreme

  • Påfør en lille smule af cremen på spidsen af din finger
  • Smør dernæst området omkring øjenbenet
  • Massér roligt cremen ind i huden, indtil den er helt trængt ind
  • Dernæst kan du fortsætte din hudplejerutine

Sådan vælger du den rigtige øjencreme

Når det kommer til at vælge den rigtige øjencreme, kan det være en udfordring at navigere i det store udvalg på markedet. Her er tre gode råd, der kan hjælpe dig med at finde den rette øjencreme til dine behov:

- Vælg en øjencreme, der er skræddersyet til din hudtype. Hvis du har tør hud, skal du vælge en øjencreme, der tilfører intens fugt og næring, mens fedtet hud har brug for en let og hurtigabsorberende øjencreme, der ikke tilstopper porerne.

- Kig efter øjencremer med aktive ingredienser, der målrettet bekæmper de specifikke udfordringer, du ønsker at løse. For eksempel kan øjencremer med vitamin C hjælpe med at mindske mørke rande, mens øjencremer med retinol kan reducere fine linjer og rynker.

- Overvej din livsstil og behov. Hvis du bruger meget tid udendørs, kan en øjencreme med solbeskyttelse være en god idé, mens en øjencreme med beroligende ingredienser som aloe vera kan hjælpe med at mindske hævelse efter en lang dag på arbejdet.

Øjencreme bestsellers

Vi har herunder samlet nogen af vores absolutte favoritter blandt vores kunder, så du kan samle inspiration til din hudplejerutine

Dermalogica AGE smart Age Reversal Eye Complex
Dermalogica har udviklet en øjencreme, som bekæmper alle former for ældningstyper omkring øjnene. Cremen mindsker synligheden af rynker, hævelser, mørke rander og fine linjer i huden. Øjencremen er til dig, som har moden hud eller hud, der viser tegn på tidlig ældning.
Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Eye Creme
Denne øjencreme fra Beauté Pacifique fungerer som en effektiv anti-age creme, som mindsker tegn på tidlig ældning omkring øjnene, såsom mørker, fine linjer og rynker.
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme
Geniet Ole Henriksen har gjort det igen med denne anti-age øjencreme, som effektivt lysner og farvekorrigerer huden omkring øjnene. Cremen tilfører intens næring til øjenområdet, efterlader det med et glat og frisk finish. Øjencremen mindsker fine linjer og smilerynker ved vedvarende brug. Du kan finde flere af Ole Henriksens øjencremer her
Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Eye Creme Pump
Beauté Pacifique har udarbejdet en anti-age creme, som modvirker mørke rander under øjnene og bekæmper tegn på tidlig ældning. Cremen kommer i en beholder med pumpefunktion, så du nemt kan dosere den helt rette mængde af produktet, samtidig med at produktets levetid forlænges.

Øjencreme hos Well.dk

Hos Well.dk tilbyder vi et stort udvalg af øjencremer fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet. Vores sortiment omfatter øjencremer til alle hudtyper og behov, herunder anti-aging øjencremer, opfriskende øjencremer og øjencremer med naturlige ingredienser. Vi fører produkter fra mærker som Dermalogica, Beauté Pacifique og Avène, der alle er kendt for deres effektive og skånsomme produkter.

Vores udvalg er nøje udvalgt for at sikre, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste produkter til konkurrencedygtige priser. Vi har også en række øjencremer, der er særligt designet til at beskytte mod solskader, så du kan beskytte din sarte øjenområde mod solens skadelige stråler.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik