Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Ole Henriksen Øjencreme

Med Ole Henriksen produkter får en spaoplevelse derhjemme, og en skøn følelse af luksus. Ole går meget op i at man som kunde skal føle sig speciel og at du kan se resultater hurtigt. I din hudpleje rutine er øjencremen undervurderet. En øjencreme kan gøre underværker for dit udtryk og glød. Se vores udvalg herunder.

9 produkt(er)

Bliv klogere på Ole Henriksen Øjencreme her

Vidste du at omkring dine øjne, er der hvor huden er aller tyndest? Det betyder at det er der hvor huden ældes først, så det er med at give området noget fugt og næring. Du kan holde huden smuk og jævn meget længere, hvis du bruger øjencreme hverdag.

Ole Henriksenens øjencremer er beriget med det bedste og mest effektive vitaminer til huden, der fugter, nærer og reparere din hud. Øjencremerne fra Ole Henriksen er anti-age, hvilket også er den mest populære slags øjencreme, da det vigtigste er at huden strammes op.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik