SOMMERKLAR: Spar op til 50% - SE TILBUD

Ole Henriksen

Ole Henriksen har revolutioneret hudplejebranchen med sine fantastiske og virkningsfulde cremer, mists, masker og ansigtsrens. Opdelt i de populære serier Truth, Transform, Balance og Nurture. Læs mere om Ole Henriksen her

1 til 36 af 67

Side

af 2

Side

af 2

Ole Henriksen - Revolutionerende hudpleje

Ole Henriksen blev i sin tid udviklet med udgangspunkt i Ole’s egen oplevelse med uren hud, og han har sidenhen skabt et imperium indenfor hudpleje.
Produkterne er produceret ud fra hans egne erfaringer, og med et ønske om at hjælpe andre, der døjer med hudproblemer.

Den dag i dag, forhandles Ole Henriksen verden over. Sortimentet består af et hav af produkter til både ansigt og krop fordelt på fire unikke hudplejeserier. De enkelt serier har hver især deres individuelle fokusområde, men fælles for alle serierne er et højt indhold af plejende, aktive og beskyttende ingredienser.
I produkterne finder du især AHA-syrer, Vitamin C, essentielle fedtsyrer og flere aktive botaniske ingredienser. Alle disse ingredienser er nøje sammensat, for netop at give dig den eftertragtede ”The Ole Glow” og for at give dig en strålende, naturlig og sund hud.

Produkterne fra Ole Henriksen

Ole Henriksens hudplejeprodukter er skabt ud fra en filosofi om at eksfoliere, behandle og lindre, så huden altid fremstår både velplejet, fornyet og strålende.
Produkterne er udviklet med nogle af mest virkningsfulde botaniske ekstrakter fra naturens side, der giver alle muligheden for at opleve en sand forvandling af huden.

Uanset om du har fedtet, pigmenteret, eller tør hud, så finder du med garanti produkterne, der passer lige præcis til dig og din hudtype, blandt Ole Henriksens mange produkter.
Her finder du nemlig alt indenfor ansigts- og kropspleje i både almindelige størrelser men også som rejsestørrelser til både mænd og kvinder.

Ole Henriksen er anerkendt for:

  • - Synlige resultater

  • - Produkter tilpasset de enkelte hudtyper

  • - 4 unikke hudplejeserier

  • - Filosofien om at eksfoliere, behandle og lindre

Serierne fra Ole Henriksen

Med Ole Henriksens hudpleje kan du nemt udvælge dine yndlingsprodukter fra de forskellige serier og skræddersy en hudplejerutine, der passer til lige præcis din hudtypes behov.
De 4 populære serier fra Ole Henriksen kan du læse mere om herunder.

Ole Henriksen - Truth

Truth serien med sin orange emballage, er til dig som ønsker en fast hud med mere glød og fugt.
Her er Vitamin C en af de vigtigste ingredienser som er med til at udglatte linjer, lysne huden og give en mere fast hud.

Ole Henriksen - Transform

Den blå Transform serie fra Ole Henriksen har fokus på den modne hud og bidrager med at mindske alderstegn, udjævne pigmentering og give en masse næring og ny struktur til huden, samt udglatte fine linjer.

Ole Henriksen - Balance

Balance serien med sine grønne produkter er særligt udviklet til den fedtede og urene hud. Produkterne renser porerne i dybden, så huden bliver fri for urenheder, uden at huden efterlades tør, men i stedet bevare sin naturlige fugt.

Ole Henriksen - Nurture

Ole Henriksens pink Nurture serie, er en fugtgivende serie til dig med ekstra tør hud, sensitiv hud eller rød hud. Serien har blødgørende egenskaber med milde ingredienser som er velegnet til dig med en følsom og sensitiv hud.

Populære produkter:

  • - Truth Serum 30 ml. tilfører masser af fugt til huden og mindsker synlige alderstegn. Produktet absorberes øjeblikkeligt i de dybere hudlag for et langtidsholdbart resultat.

  • - 3 Little Wonders Kit 3x30 ml. består af tre produkter, der samarbejder om at opstramme, beskytte og fugte huden. Sættet reducerer effektivt fine linjer i ansigtet og skaber en mere ensartet hudtone.

  • - Balance Cold Plunge Pore Mask 90 ml. er en unik ansigtsmaske som forfiner porerne i huden, samtidig med at den har en matterende effekt, og du efterlades således med en ren og velplejet finish.

  • - Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner 190 ml. er en effektiv toner til ansigtet, der reducerer mørke misfarvninger, hyperpigmentering, fine linjer og rynker, så huden får en mere ungdommelig og smuk finish.

Ole Henriksen hos Well

Ole Henriksen er blandt et af vores mest sælgende brands indenfor hudpleje her på Well, hvor vi altid tilbyder skarpe priser på produkterne.
I vores Bland-selv pakker kan du spare helt op til 15% på dine favoritprodukter fra Ole Henriksen. Du kan selv mixe dine produkter på tværs af alle serier og kategorier, og vælge enten 2, 4 eller 6 hudplejeprodukter.
Derudover har vi lavet vores side nem og overskuelig at navigere rundt på. Med vores kategorier inddelt efter produkttype, hudtype og serier, er det nemt at filtrere produkterne, så du hurtigt kan finde netop de hudplejeprodukter du står at mangler.

Produkt undersider

Ole Henriksen Creme
Ole Henriksen Skintonic
Ole Henriksen Serum
Ole Henriksen Øjencreme