Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Ole Henriksen Serum

Ole Henriksen er et dansk brand, der er anerkendt verden over. Med Oles fantastiske produkter er du garanteret synlige resultater på ingen tid. Produkter er både flotte og velduftende, der giver en følelse af luksus. Når vi taler hudpleje har serummerne taget verden med storm, da man fandt ud af hvor effektiv et serum faktisk er. Tilføj et serum der passer til netop din hudtype eller dit hud problem til din hudplejerutine, og opnå smuk hud på kort tid - det har aldrig været nemmere, at få en smuk, ensartet og silkeblød hud.

Se vores udvalg herunder.

12 produkt(er)

Bliv klogere på Ole Henriksen Serum her

Ole Henriksen har en masse helt igennem fantastiske serummer i sortiment, der kan give dig en smuk hud med fornyet glød. Et serum kan meget, som cremer ikke kan, da ingredienserne aktive og meget mere koncentreret. Du vil opleve, at huden får en mere intens behandling og resultaterne vil kunne ses hurtigere end normalt.

Dine hudpleje produkter behøver ikke at være fra samme hudpleje serie, da du med fordel kan skræddersy din helt personlige hudplejeserie, så produkterne passer perfekt til netop din hud. Du skal derfor nødvendigvis ikke bruge det serum der passer til dine creme og renseprodukter.

Sådan bruger du serum

Der er både serum til dagsrutinen og til aftenrutinen, som også ville kunne ses under produktet.

• Rens huden med dine fortrukne renseprodukter
• Påfør tonic eller en ansigtsmist
• Fordel nu dit serum i cirkulære bevægelser
• Afslut med dig dag/natcreme.

Vi anbefaler, at du anvender en solcreme dagen efter brug af serum, samt begrænser soleksponering i op til en uge efter brug.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik