BESTSELLER BRANDS: Spar op til 60% - SHOP HER

Mascara

Er du på udkig efter den helt rigtige mascara til din øjenmakeup? En god mascara skaber nemt et intens og smukt look. Hos os finder du et bredt udvalg af mascara til alle formål. Om du er på udkig efter en vandfast, volumengivende, fiber eller false-lash effekt mascara, har vi helt sikkert det perfekte valg for dig. Med den helt rigtige mascara er du sikret et fuldendt look.

1 til 36 af 258

Side

af 8

Side

af 8

Dybde, volumen og længde på et øjeblik

Mascara er et uundværligt skønhedsprodukt, der giver øjnene et fortryllende udseende. Med et enkelt strøg kan mascara forvandle vipperne og tilføje dybde, volumen, farve og længde. Med valget af den rigtige mascara og korrekt anvendelse kan du opnå et spektakulært og betagende vippe-look, der vil få øjnene til at stråle.

Voluminøse og fyldige vipper

Mascara er kendt for sin evne til at give vipperne et boost i volumen. Formuleringen af mascara indeholder ofte fibre eller voks, der får vipperne til at virke fyldigere og mere markante. Ved at vælge en mascara med en volumengivende formel og anvende den korrekt kan du opnå drømmen om fyldige og intense vipper.

Længere og buede vipper

Ønsker du at fremhæve længden og kurverne i dine vipper? Mascara kan hjælpe med at skabe den illusion, ved at separere og løfte vipperne samt give en forlængende og buende effekt. Mascara kan tilføje definition og elegance til øjnene ved at skabe en smuk kurve på vipperne.

Intense farver og udtryksfulde øjne

Mascara er ikke kun begrænset til sort. På Well finder du en bred vifte af farver, lige fra klassisk sort og brun til levende blå. Valget af farve kan være med til at udtrykke personlighed og tilføje en unik dimension til øjnene. Mascara giver mulighed for at skabe øjenmakeup-looks, som både er legende og sofistikerede.

Vandfast og langvarigt look

Ved at vælge en vandfast mascara kan du opnå holdbarhed og undgå at din mascara tværes ud eller falmer i løbet af dagen. Vandfast mascara er ideel til situationer, hvor du ønsker at bevare dit makeup-look, uanset om det er en lang dag på arbejdet eller en tur i svømmehallen.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik