Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Mascara

Er du på udkig efter den helt rigtige mascara til din øjenmakeup? En god mascara skaber nemt et intens og smukt look. Hos os finder du et bredt udvalg af mascara til alle formål. Om du er på udkig efter en vandfast, volumengivende, fiber eller false-lash effekt mascara, har vi helt sikkert det perfekte valg for dig. Med den helt rigtige mascara er du sikret et fuldendt look.

1 til 36 af 272

Side

af 8

Side

af 8

Dybde, volumen og længde på et øjeblik

Mascara er et uundværligt skønhedsprodukt, der giver øjnene et fortryllende udseende. Med et enkelt strøg kan mascara forvandle vipperne og tilføje dybde, volumen, farve og længde. Med valget af den rigtige mascara og korrekt anvendelse kan du opnå et spektakulært og betagende vippe-look, der vil få øjnene til at stråle.

Typer af mascara

Der findes mange mascaratyper med forskellige børster, som alle imødekommer forskellige behov, men hvad er de mest gængse mascaratyper?

Vandfast mascara: Denne type mascara er designet til at modstå vand, sved og tårer. Den kan dog være mere udfordrende at fjerne.

Tubemascara: Denne mascaratype består af polymerer, der omslutter sig hver eneste vippe. Tubemascara har vundet stor popularitet grundet det ultralange udseende de giver, samt deres langtidsholdbare effekt, samtidig med det er utrolig nemt at fjerne.

Fibermascara: Denne mascara bygger mascaraen op med små fibre. Disse fibre skaber illusionen af flere vipper, som giver dine vipper et mere fyldigt udtryk.

Normal Mascara: Vi må selvfølgelig ikke glemme den helt klassiske mascara, som er baseret på vand, olie og voks samt tilsat farvepigmenter og er den mest anvendte mascaratype.

Hvordan lægger man mascara?

Vi har udarbejdet en lille mini-guide, som du kan følge, hvis du er i tvivl om hvordan man påfører mascara.

 1. Forberedelse: Start med at sørge for, at dine øjenvipperne er rene og tørre. Fjern eventuel gammel mascara ved forsigtigt at bruge en øjenmakeupfjerner. Dette sikrer, at du får det bedste resultat. Anvend en vippebukker for at minimere chancen for at dine vipper knækker og opnå det bedste resultat.

 2. Børste: Åbn din mascara forsigtigt og træk børsten ud. Undgå at pumpe børsten op og ned i tuben, da dette fører luft ned i tuben og fører til udtørring.

 3. Start ved rødderne: Placer børsten så tæt på øjenlåget som muligt, og begynd at påføre mascara ved roden af dine vipper. Dette hjælper med at give volumen og definition til vipperne.

 4. Børst opad: Træk børsten forsigtigt opad langs vipperne mod spidserne. Brug små zigzag-bevægelser for at adskille vipperne og undgå klumper.

 5. Gentag: Gentag dette trin på øverste og nederste vipper for begge øjne. Du kan anvende flere lag mascara efter behov, men vær forsigtig, for de bedste resultater undgå at lade det tørre mellem lagene for at undgå klumper.

 6. Fjern overskydende: Hvis du får mascara på huden omkring øjnene, så vent til mascaraen er størknet og så kan du forsigtigt fjerne det med en ren vatpind uden at ødelægge din makeup.

 7. Lad det tørre: Lad din mascara tørre, inden du blinker eller berører området omkring dine øjne for at undgå at smudse den.

Hvordan renser man mascara af?

For at fjerne mascara kan du anvende ansigtsrens eller makeupfjerner, hvis du har anvendt vandfast mascara, anbefales det, at du anvender en makeupfjerner til vandfast mascara, som Avène Intense Eye Makeup Remover.

 1. Hæld en lille mængde øjenmakeupfjerner eller ansigtsrens på en vatrondel.

 2. Stå foran et spejl og luk forsigtigt øjnene for at undgå at gnide eller trække i øjenomgivelserne.

 3. Placer den fugtede vatrondel forsigtigt over dine øjenlåg og vipper. Hold den på plads i et øjeblik for at lade makeupfjerneren blødgøre mascaraen.

 4. Brug lette tryk og blide bevægelser for at fjerne mascaraen. Start ved rødderne af vipperne og arbejd dig op mod spidserne.

 5. Skift til en ren vatrondel, når den første bliver snavset. Fortsæt med at gentage trin 4 og 5, indtil mascaraen er fjernet.

 6. Skyl dit ansigt med lunkent vand for at fjerne makeuprester og makeupfjerner. Tør forsigtigt med et rent håndklæde.

Vores populære brands

Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara: Er en sand prisvinder, som ikke blot tilfører dine vipper volume, men som også er formuleret med en unik vippeserum, som plejer, nærer og hjælper med at gro dine vipper. Mascaraen har en timeglasformet børste, der giver volumiøse vipper med en naturlige bue, så de fremstår længere.

Nilens Jord Volume Mascara 788 Black: Leverer intens volumen og efterlader dine vipper bløde og smukt definerede. Den skiller vipperne flot ad og tilfører dem imponerende fylde. Med sin klassiske børste er denne mascara nem at påføre for et elegant resultat.

Maybelline Lash Sensational Mascara Black: giver dig dine drømme vipper, med sin patenterede børste, opnår du bløde, adskildte og kurvede vipper.

Clinique High Impact Mascara Black: Hvis du drømmer om smukt lange vipper med imponerende fylde, er denne mascara det perfekte valg for dig. Denne enestående mascara giver dine vipper både længde og volumen, og resultatet er et glamourøst look, der holder hele dagen.

Mascara hos Well

Ønsker du at tilføre dine øjenvipper mere volumen, dybde og længde? Så bør du udforske vores udvalg af mascara. Hos Well.dk tilbyder vi gratis fragt ved køb over 299 kr. Desuden garanterer vi, at din bestilling leveres allerede næste dag, så længe du afgiver din ordre inden kl. 19:30 på hverdage. Som en ekstra fordel optjener du også loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan anvende på din næste bestilling hos Well.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik