SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Øjenmakeup

Med den rette øjenmakeup har du mulighed for at fremhæve dine øjne samt forme det perfekte look til enhver lejlighed. Vi har et stort udvalg af kosmetikprodukter til øjenmakeup, så du kan skabe alt lige fra naturlig øjenmakeup til et look fyldt med drama. Vælg blandt andet imellem mascara, eyeliner, øjenskygge, øjenblyant og øjenbryns-makeup.

1 til 36 af 1115

Side

af 31

Side

af 31

Vælg den rette øjenmakeup

Når du er på udkig efter den helt perfekte øjenmakeup, skal du først og fremmest tage stilling til det ønskede resultat. Går du efter et naturligt hverdagslook, kan du vælge en eyeliner og mascara i en brun nuance. Denne farve vil gøre din øjenmakeup mere blød end de traditionelle sorte farver, der er mere skarpe i det. Ønsker du et dramatisk festlook kan du sagtens gå efter sort eyeliner samt øjenskygger i kraftige farver. Derudover skal du være opmærksom på at vælge øjenmakeup, der passer til din øjenform - ligesom du ville vælge tøj, der passer til din figur.

Har du runde øjne - hvor det hvide omkring iris er synligt - er det en god idé at vælge øjenmakeup, der forlænger øjet og ikke gør det større. Dette kunne være ved at lave en winged eyeliner, der får øjet til at se bredere ud, end det er. Lad være med at anvende eyelineren i den nederste vippekant for maksimal effekt. Er dine øjne mere mandelformede, passer næsten alle typer øjenmakeup til dig. Et mørkt smokey eyes look er blandt andet super godt til mandelformede øjne. Har du smalle eller asiatiske øjne er det en god idé at vælge øjenmakeup, der fremhæver dine øjne. Denne øjenform er oftest med små øjne og en lille eller ingen globelinje, dette kan man dog nemt skabe ved at lægge en eyeliner langs de øverste vipper. Hvis du vælger den helt rigtige øjenmakeup for dig, kan det gøre underværker for dit look.

Typer af øjenmakeup

Der findes mange forskellige former for øjenmakeup, der lader dig skabe alt lige fra fine daglooks til mere festlig øjenmakeup. Øjenmakeup kan inddeles i kategorierne mascara, eyeliner, øjenskygge og øjenbryns-makeup. Under mascara-kategorien finder man mascaras, der skaber lange eller fyldige øjenvipper. Her findes blandt andet denne mascara Lavinde Copenhagen Ultimate Length Mascara (7,2 ml). Desuden er der mascaras, som er baseret på en vandfast formel, så de bliver, hvor de skal i alt slags vejr. Under øjenmakeupkategorien eyeliner har vi både flydende og faste eyeliners alt efter smag og behag. De faste eyeliners kommer oftest på blyantform, der er ideelle til at skabe både diskrete eller mere definerede looks.I kategorien øjenskygge finder man både almindelige samt mineral øjenskygger i et væld af farver, der passer til alle lejligheder. Ønsker du et defineret look, er det en god idé at gå efter en øjenskygge, der ikke er i samme nuance som din øjenfarve, da disse udligner hinanden. I kategorien bryn-makeup finder man brynfarver, der fremhæver øjenbrynene, så de bliver smukke og veldefinerede. Vores store udvalg af produkter til øjenmakeup lader dig forvandle dit look på ingen tid.Gode råd om øjenmakeup

• Vær opmærksom på din øjenform, når du vælger den helt rette øjenmakeup.

• Påfør mineralpudder på dit øjenlåg, inden du lægger din øjenmakeup for at udjævne hudfarven og for mere holdbar øjenmakeup.

• Undgå at vælge samme øjenskygge som din øjenfarve, da disse udligner hinanden.

• Påfør din mascara med zig-zag bevægelser for at undgå, at mascaraen klumper sammen.

• Ønsker du mere dramatisk øjenmakeup, kan du påføre flere lag mascara. Husk at påføre mascaraen, inden lagene tørrer.

• Skab illusionen om større øjne ved at lade din eyeliner starte et stykke fra øjenkrogen. Dette åbner øjet op og giver en flot øjenmakeup.

• Påfør din eyeliner imellem vipperne i den øverste vippekant for at få øjenvipperne til at se mere fyldige ud. Dette kan bedst lade sig gøre med en flydende eyeliner.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik