SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Ansigtsmakeup

Ønsker du et fejlfrit og smukt look, der holder hele dagen igennem, er du kommet til det rette sted. Her finder du et væld af fantastiske makeup produkter til ansigtet, og mon ikke vi har lige det, du står og leder efter. Vælg blandt andet imellem ansigtsmakeup så som foundation, concealer, primer, pudder, bb cream, rouge og bronzer.

1 til 36 af 1632

Side

af 46

Side

af 46

At vælge den rette ansigtsmakeup

Når du er på udkig efter nye makeupprodukter til kosmetiktasken, er den vigtigste faktor din hudtone. Makeupprodukter til ansigtet kommer i et væld af forskellige nuancer, der passer til alle hudtoner. Når du vælger den helt rigtige farve til din hudtone, vil ansigtsmakeuppen blende smukt ind i huden, og din makeup vil se mest naturlig ud. Derudover skal du overveje, hvor meget dækning, du ønsker, at dine valgte kosmetikprodukter skal give. Foundation fås f.eks. med forskellige dækningsgrader, alt efter smag og behag. Pudder kan man ofte opbygge til lige præcis den dækning, man ønsker. Døjer du med fedtet og uren hud, er mineral makeup din perfekte løsning. Mineral makeup er baserede på naturlige mineraler, der lader huden ånde under makeuppen, så den forbliver fin og mat hele dagen igennem.

Forskellige makeup produkter til ansigtet

Det kan være en ren jungle at finde rundt i de mange forskellige makeuptyper, der findes til ansigtet. For at tage dem i den rækkefølge, man anvender dem på huden, er den første kategori primer. En primer anvendes, inden man lægger sin makeup for at skabe et helt velplejet og glat lærred til makeuppen. På denne måde vil den efterfølgende makeup blive smuk og fejlfri. Derefter kan man påføre en bb cream for let dækning eller en foundation for medium til fuld dækning. En foundation kommer typisk på flydende form, men findes også som creme, mousse, stift eller i fast form som pudder foundation eller mineral foundation. En god foundation i den helt perfekte nuance skaber en flot base for makeuppen.

Ønsker du ekstra dækning af din hud, kan du påføre en løs eller fast pudder for at sikre en mat finish. Du kan opbygge din pudder til lige præcis det resultat, du ønsker. Vil du gerne forskønne huden yderligere, kan du bruge en highlighter og en concealer. Highlighteren er det perfekte makeupprodukt til at skabe skygger samt fremhæve ansigtets smukke konturer. Der findes to slags concealer; en dækstift/concealer, man bruger til at dække ujævnheder og urenheder i ansigtet samt en concealer, man anvender til at lysne op i ansigtet, f.eks. under øjnene. Til slut er der bare at påføre en smuk rouge eller blush for farve til kinderne. Ønsker du lidt ekstra glød til ansigtet, er en bronzer et ideelt valg.

Gode råd om ansigtsmakeup

• Det er vigtigt at have et godt lys, når du lægger makeup og allerbedst er dagslys.

• Anvend en god pudder for at forsegle din foundation samt holde din hud mat og fin hele dagen igennem.

• Når du skal vælge den helt rigtige farve på din foundation, kan du med fordel teste den på kæben for at finde frem til den rette nuance. Farven skal matche din egen hudtone 100% for et naturligt look. Ønsker du yderligere farve i ansigtet, kan du efterfølgende påføre lidt solpuder for en fin glød.

• Du kan anvende din foundation alene eller blande den i din ansigtscreme, inden du påfører den. Ved at blande den med creme får din hud ekstra fugt og pleje, og du kan desuden selv bestemme dækkevenen.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik