Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

Neglelak og tilbehør

Ønsker du smukke, farverige og trendy negle? Vi har et stort udvalg af negleprodukter, der fuldender dit perfekte look. Vælg blandt andet imellem neglelak i en pallette af flotte farver samt effektlakker, nail stickers, shellac, top coat, base coat og tilbehør. Med det store udvalg får du mulighed for at udtrykke din personlighed igennem smukke og unikke negle.

1 til 36 af 397

Side

af 12

Side

af 12

Skabe smukke og velplejede negle

Neglemoden i dag tager inspiration fra alt det, vi ser på de store catwalks. Dette har ledt til et boom inden for lakfarver, effektlakker og anden nail art. At have smukke og farverige negle er blevet til en accessory, der fuldender det perfekte look. Med neglelak får du mulighed for at skifte dit look til forskellige anledninger samt matche dine lak med f.eks. dit outfit. Når du leder efter den helt rette neglelak til dit personlige look, kan du overveje anledningen, samt om du ønsker friske forårsfarver, dybde vinterfarver eller nail art, der lader dig udtrykke din individualitet. Derudover er det en god idé at gøre neglepleje til en del af din daglige skønhedsrutine, så du altid fremstår med smukke og velplejede negle.

Produkttyper til negle

Der findes mange forskellige produkttyper til negle, som overordnet kan inddeles i neglelak, nail art, neglepleje og tilbehør. I kategorien neglelak finder man både almindelig neglelak samt UV-hærdende shellac. Begge typer neglelak kommer i et væld af smukke nuancer, der passer til alle lejligheder. Shellac er en form for neglelak, der skal hærde under en UV-lampe. Derefter holder lakken i op til 3 uger uden at afskalle eller krakelere. Det kræver lidt øvelse at påføre shellakken perfekt, men resultatet bliver super smukt. Derudover finder man også top coat og base coat i kategorien neglelak. En base coat er oftest en transparent neglelak, der beskytter neglen mod misfarvninger samt har plejende eller styrkende egenskaber. En top coat kan også være en gennemsigtig lak med enten en mat eller glansfuld finish, og den kan også indeholde f.eks. glimmerstykker, der skaber en smuk effekt alene eller oven på en anden neglelak.

I underkategorien nailart finder man nail stickers i alverdens mønstre og farver. Derudover finder man også effektlakker, der gør dine negle helt unikke og personlige. Blandt neglepleje er der forskellige plejende underlakker og neglebåndsolier, der sørger for, at neglene altid ser sunde og velplejede ud. I den sidste kategori, tilbehør, er der neglelakfjerner til almindelig og sensitiv hud samt neglefile, der lader dig forme dine negle til perfektion.

Gode råd om negle

• Dine hænder er dit visitkort udadtil, så gør neglepleje til en del af din daglige skønhedsrutine.

• Anvend en god neglebåndsolie hver dag. Massér dine neglebånd med olien, og dryp også gerne olien under neglene. Hold hænderne i vejret ca. 20 sekunder, og så er du good to go.

• For den perfekte neglelak, er det en god idé at bruge en klar underlak først, så du undgår misfarvede negle. Læg derefter to lag neglelak, og slut af med en top coat.

• For et ekstra personlig look kan du vælge en topcoat-effektlak, der sætter det sidste prik over i’et.

• Fil dine negle én gang om ugen for at holde dem pæne og velplejede.

• Har du bløde negle, der ofte spalter, kan du med fordel anvende en styrkende neglebehandling, der på kort tid vil efterlade dine negle mere modstandsdygtige.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik