SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Børster og applikatorer

Med de rette makeup-børster og applikatorer kan du nemt lægge en perfekt makeup hver eneste gang. Herunder finder du forskellige makeup-børster, makeup-pensler og makeup-svampe samt et stort udvalg af makeup-børste sæt med tilhørende tasker for nem opbevaring af dine makeup-børster. De praktiske sæt er desuden ideelle at have med på ferien eller weekendturen.

1 til 36 af 289

Side

af 9

Side

af 9

Vælg den rette makeup-børste

Med gode makeup-børster og makeup-pensler bliver din makeup nemmere at lægge og resultatet endnu smukkere. Når du skal vælge din nye makeup-børste, skal du først og fremmest tænke på, hvad den skal anvendes til. Der findes makeup-børster til at påføre alle slags makeupprodukter lige fra pudder og foundation til øjenskygge og lipgloss. Du kan eventuelt starte ud med et makeup-børste sæt med de børster, du bruger oftest - og så kan du siden hen forøge din samling, når du ved, hvad du mere har brug for. Derudover skal du også overveje, om du ønsker makeup-børster med syntetiske eller naturlige børstehår. Makeup-børster med naturlige hår ligger ofte i den lidt dyrere ende, men er utrolig gode til blandt andet pudderprodukter, da den giver en god fordeling af produktet samt arbejder det godt ind i huden.

Typer af makeup-børster

Der findes et væld af forskellige makeupbørster, makeup-pensler og makeup-svampe til forskellige makeupprodukter. Overordnet kan makeup-børsterne inddeles efter, om de er til ansigtet, øjnene eller læberne. Børsterne kommer i forskellige størrelser alt efter hvilket makeupprodukt, de er beregnet til. Derudover kommer makeup-børsterne med enten syntetiske eller naturlige børstehår. Makeup-børster med syntetiske hår er ofte bedst til flydende produkter så som foundation og concealer, da de syntetiske hår ikke absorberer så meget af produktet, som naturhår gør. Derfor er makeup-børster med naturlige hår også bedst til pudder og anden fast makeup, der skal blendes ind i huden.

Gode råd om makeup-børster

• Start ud med at investere i 5-6 pensler af god kvalitet, og pas godt på dem, så holder de i lang tid.

• Rens dine nye makeup-børster og makeup-pensler inden brug. Det er helt normalt, at dine børster fælder lidt i starten, dette er blot overskydende hår, der falder af.

• Påfør din foundation med en makeup-børste, og udglat den derefter med fingrene for et mere naturligt look.

• Vedligehold dine makeup-børster ved at rense dem en gang om ugen med en shampoo eller mild sæbe. Dette forlænger børsternes levetid samt fjerne ophobede produktrester, urenheder og bakterier.

• Sørg for at opbevare dine makeup-børster i et etui, når du har dem liggende i din makeuppung, så du er sikker på, at de ikke tager skade.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik