EFTERÅRSUDSALG: Spar op til 50%- SHOP HER

Selvbruner og tan

Drømmer du om en smuk solbrun kulør hele året rundt, er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af selvbrunere, der gør det nemt for dig at opnå en naturlig og ensartet tan. Vælg blandt andet imellem selvbruner-spray, selvbruner-lotion, selvbruner-mousse, selvbruner-servietter samt specialudviklet handsker, der giver en nem fordeling af selvbruneren samt skaber et flot resultat fri for striber.

1 til 36 af 206

Side

af 6

Side

af 6

Vælg den rigtige selvbruner

Når efteråret og vinteren begynder at banke på, er det desværre ikke kun træerne, der begynder at falme - men også vores solbrune tan. Derfor er det ideelt at anvende en god selvbruner, hvis du ønsker at beholde sommergløden hele året rundt. Når du skal vælge den helt rigtige selvbruner for dig, skal du være opmærksom på konsistensen samt hvilken farve, du ønsker din tan skal være. Selvbrunere kommer med forskellig konsistens f.eks. skum, lotion og spray. Lotions og mousses er nemme at fordele med hænderne, hvor en selvbruner-spray kræver lidt øvelse for at undgå striber i huden. Derudover skal du vælge en farve, der ligger tæt op ad din egen hudtone for en mere naturlig tan. Når du vælger en selvbruner af god kvalitet, undgår du også de orange undertoner, som nogle selvbrunere kan give.

Typer af selvbrunere

De mange skønne selvbrunere kan inddeles i kategorierne selvbruner-lotion, selvbruner-mousse, selvbruner-spray og selvbruner-servietter. Fælles for dem alle er, at farven varierer fra selvbruner til selvbruner samt over hvor mange timer/dage, den solbrune tan udvikler sig og holder. Derudover kommer selvbrunerne i parabenefrie, økologiske, parfumefrie og allergivenlige udgaver.

Selvbruner-lotion og selvbruner-mousse giver en naturlig solbrun kulør, og de holder samtidig huden næret og velplejet. En selvbruner-lotion eller -mousse er super nem at anvende, og den trænger nemt ind i huden. Selvbruner-lotions findes desuden i udgaver, hvor man kan anvende dem på daglig basis, som man ville have gjort med sin almindelige bodylotion.

Selvbruner-sprays er nemme at spraye på huden på få sekunder og udvikler sig oftest løbende over et døgns tid. Nogle selvbruner-sprays kan dog give en øjeblikkelig farve, hvis man har travlt med at blive solbrun. Selvbruner-sprays findes ligeledes i forskellige nuancer samt i udgaver specielt udviklet til fitness eller til mænd.

Selvbruner-servietter er perfekte til at skabe en fin kulør i ansigtet - men kan også anvendes til tanning af kroppen. Selvbruner-servietter giver en flot gylden sommerkulør, der oftest holder i 3-4 dage uden at smitte af.

Gode råd om selvbruner

• Jo bedre du forbereder din hud inden selvbruning, jo bedre holder den flotte tan. Skrub gerne din hud med en god handske i badet, og vær særlig opmærksom på områder med tør hud.

• Påfør din selvbruner i et jævnt lag for et stribefrit resultat, og anvend eventuelt en tanning-handske til at fordele selvbruneren.

• Husk at vaske dine hænder grundigt efter påføring af selvbruner.

• Undgå at bade i 7-8 timer, efter at du har påført selvbruner.

• Anvend en god bodylotion i dagene efter, du har påført din selvbruner. Dette forlænger kulørens holdbarhed og bevarer den smukke sommerglød.

• Husk at en selvbruner ikke beskytter mod solens UV-stråler, så anvend stadig en god solcreme, når du opholder dig i solen.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik