WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Selvbruner og tan

Drømmer du om en smuk solbrun kulør hele året rundt, er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af selvbrunere, der gør det nemt for dig at opnå en naturlig og ensartet tan. Vælg blandt andet imellem selvbruner-spray, selvbruner-lotion, selvbruner-mousse, selvbruner-servietter samt specialudviklet handsker, der giver en nem fordeling af selvbruneren samt skaber et flot resultat fri for striber.

1 til 36 af 215

Side

af 6

Side

af 6

Vælg den rigtige selvbruner

Når efteråret og vinteren begynder at banke på, er det desværre ikke kun træerne, der begynder at falme - men også vores solbrune tan. Derfor er det ideelt at anvende en god selvbruner, hvis du ønsker at beholde sommergløden hele året rundt. Når du skal vælge den helt rigtige selvbruner for dig, skal du være opmærksom på konsistensen samt den ønskede farve til din tan. Selvbrunere findes i forskellige konsistenser som skum, lotion og spray.

Lotion og mousse er nemme at fordele med hænderne, hvor en selvbrunerspray kræver lidt øvelse for at undgå striber i huden. Derudover skal du vælge en farve, der matcher din egen hudtone for et mere naturligt resultat. Ved at vælge en selvbruner af god kvalitet undgår du også de orange undertoner, som nogle selvbrunere kan give.

Typer af selvbrunere

De mange skønne selvbrunere kan inddeles i kategorier som selvbruner-lotion, selvbruner-mousse, selvbruner-spray og selvbruner-servietter. Fælles for dem alle er, at farven varierer fra selvbruner til selvbruner samt over hvor mange timer/dage den solbrune tan udvikler sig og holder. Derudover findes selvbrunere i parabenefrie, økologiske, parfumefrie og allergivenlige udgaver.

Selvbruner-lotion og selvbruner-mousse giver en naturlig solbrun kulør og samtidig holder huden næret og velplejet. De er nemme at anvende og trænger nemt ind i huden. Selvbrunerlotion findes desuden i udgaver, hvor du kan bruge dem dagligt, ligesom du ville have gjort med din almindelige bodylotion.

Selvbruner-sprays er nemme at påføre på huden på få sekunder og udvikler sig normalt løbende over et døgn. Nogle selvbrunersprays kan dog give øjeblikkelig farve, hvis du har travlt med at blive solbrun. Selvbruner-sprays findes også i forskellige nuancer og i udgaver specielt udviklet til fitness eller til mænd.

Selvbruner-servietter er perfekte til at skabe en fin kulør i ansigtet, men kan også anvendes til at tanne hele kroppen. Selvbruner-servietter giver en flot gylden sommerkulør, som normalt holder i 3-4 dage uden at smitte af.

Gode råd om selvbruner

• Jo bedre du forbereder din hud inden selvbruning, jo bedre holder den flotte tan. Skrub gerne din hud med en god handske i badet og vær særlig opmærksom på områder med tør hud.

• Påfør din selvbruner i et jævnt lag for et stribefrit resultat og anvend eventuelt en tanning-handske til at fordele selvbruneren.

• Husk at vaske dine hænder grundigt efter påføring af selvbruner.

• Undgå at bade i 7-8 timer efter at du har påført selvbruner.

• Anvend en god bodylotion i dagene efter, du har påført din selvbruner. Dette forlænger kulørens holdbarhed og bevarer den smukke sommerglød.

• Selvbruner holder typisk i 3-7 dage, afhængigt af badehyppighed.

• Selvbruner fjernes mest effektivt med selvbrunerfjerner, men kan også fjernes med vand og en scrub.

• Husk, at en selvbruner ikke beskytter mod solens UV-stråler, så anvend stadig en god solcreme, når du opholder dig i solen.Populære selvbrunere

Der findes et væld af forskellige selvbrunere, og det kan være svært at holde overblikket, så vi har samlet de mest populære selvbrunere i vores sortiment, så du kan se, hvad vores kunder synes om.

Minetan Illuminating Rose Water Tan Face Mist: Denne ansigtsmist tilfører din hud masser af fugt, men indeholder også selvbruner, så du kan anvende den dagligt for at opnå eller opretholde en gylden glød i ansigtet.

Minetan Ultra Hydrating Cucumber Tan Mist: Endnu en ansigtsmist fra Minetan, som indeholder selvbruner, der er udviklet til gradvist at opbygge en gyldenbrun kulør.

SunSpa Tan-In-A-Can Fitness: Dette er en af vores mest populære produkter fra SunSpa, som har udviklet en yderst effektiv selvbruner på sprayform, der gør det nemt at fordele selvbruner og opnå et ensartet og gyldent look.

Selvbruner hos Well

Drømmer du om en gyldenbrun kulør? Så udforsk vores sortiment af selvbrunere her hos Well.dk, hvor vi tilbyder gratis fragt ved køb over 299 kr. Desuden garanterer vi, at din bestilling leveres allerede næste dag, så længe du afgiver din ordre inden kl. 19:30 på hverdage. Som en ekstra fordel optjener du også loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan anvende på din næste bestilling hos Well.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik