Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Bryn- og vippefarve

Ønsker du fremhævede øjenvipper og øjenbryn, har vi de helt rigtige produkter til dig. Her finder du et stort udvalg af øjenbrynsfarve og øjenvippe-farve, der gør det nemt for dig at farve dine vipper og bryn derhjemme med en intens toning og god holdbarhed. Vælg blandt andet imellem semi-permanent øjenvippe-farve og øjenbrynsfarve i flotte nuancer samt udviklercreme, farveblandeglas, pensler og vippeformater.

1 til 36 af 119

Side

af 4

Side

af 4

Vælg den rigtige øjenbrynsfarve og øjenvippe-farve

Når du er på udkig efter den helt rigtige øjenbrynsfarve eller øjenvippe-farve, skal du kigge på din hudtone, hårfarve og brynfarve. Har du f.eks. helt lyse øjenbryn, bør du vælge en øjenbrynsbrynfarve, der lægger sig tæt op ad dine bryns naturlige farve.

Vælger du en meget mørk øjenbrynsfarve til lyse bryn, vil det hurtigt komme til at se unaturligt ud, men der findes dog mange, der er vilde med kontrasten. Har du lysebrune eller brune øjenbryn kan du sagtens gå efter mørkere øjenbrynsfarver. Start ud med at kigge dig selv i spejlet, og tag så stilling ud fra det, du ser.

Når du går efter en øjenvippe-farve gælder de samme principper. Har du helt lyse vipper, kan du dog sagtens vælge en sort vippefarve - dette giver dig bare et ekstra defineret og skarpt look. Når du vælger at farve dine bryn eller vipper derhjemme med vores udvalg af øjenbrynsfarver og øjenvippe-farver, får du et markeret look selv uden makeup; du får øjenvipper, der fremstår tættere og tykkere, og du slipper for den daglige anvendelse af brynblyant og mascara.

Derudover sparer du en masse penge ved at farve dine bryn og vipper derhjemme - i stedet for at skulle gå til frisøren hele tiden. Det bedste af det hele er, at vi fører frisørernes foretrukne brands, så du altid er sikret professionel øjenbrynsfarve og øjenvippe-farve. Her findes blandt andet dette plejesæt til vipperne: Lash Perfecting Gift Collection fra Revitalash.

Typer af øjenbrynsfarver og øjenvippe-farver

I kategorien øjenbrynsfarver og øjenvippe-farver finder man mange forskellige farver, der giver mulighed for at skabe et naturligt, markeret eller unikt look. Øjenbrynsfarverne og øjenvippe-farverne kommer også i en sensitiv udgave med naturlige ingredienser, der er særlig udviklet til personer med følsom eller sart hud. Derudover indeholder denne kategori tilbehør til øjenbrynsfarver og øjenvippe-farver så som udviklercreme, udviklergelé, blandingsglas, blandingsfad og pensler samt vippeformater, der opsamler overskydende farve, så det ikke sætter sig på huden. Med det store udvalg af øjenbrynsfarve og vippe-farve er mulighederne for at skabe smukke looks uendelige.

Gode råd til øjenbrynsfarve og øjenvippe-farve

• Anvend vippeformater eller en vandafvisende creme, når du bruger din øjenvippe-farve og øjenbrynsfarve for at undgå farvestænk på huden.

• Påfør en vandafvisende creme på dine øjenlåg for at beskytte mod uønskede farvepletter samt på bagsiden af dine vippeformater for at holde dem på plads.

• Vælg en øjenbrynsfarve, der ligger tæt op af din hårfarve for et naturligt look. Vælg hellere en øjenbrynsfarve i en tone lysere end en, der er for mørk.

• Ønsker du en helt bestemt nuance til dine øjenbryn, kan du blande to øjenbrynsfarver sammen til den helt perfekte øjenbrynsfarve.

• Farv gerne dine øjenbryn dagen inden, du skal noget, da øjenbrynsfarven godt kan virke kraftig det første døgns tid.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik