Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

RefectoCil Starter Kit Mini

Om produktet

  • Sæt til farvning af vipper og bryn
  • Med farve, oxidant og pads
  • Medfølger praktisk blandeskål
  • For et udtryksfuldt look
  • Nem at anvende
- 49%

Special Price 21900

Normalpris i "butikkerne" 43500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 21,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

SÆT TIL FARVNING AF VIPPER OG BRYN

Starter Kit Mini fra RefectoCil er et sæt, der indeholder alle de nødvendige redskaber til farvning af øjenvipper og bryn. Kombinationen af de forskellige produkter i sættet gør det muligt at skabe et perfekt resultat, der holder ekstra længe.

RefectoCil Starter Kit Mini indeholder Blue Black (No.2) og Natural Brown (No.3) vippe- og brynfarve, Oxidant 3% liquid, Silicone Pads og Mini Cosmetic Dish. RefectoCil er en professionel produkt-serie, der sælges verden over. RefectoCil øjenbryns- og vippefarve er letanvendelig og holder i op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. Med RefectoCil opnås der altid et smukt, langvarigt og intenst farveresultat, som får ansigtet til at syne mere udtryksfuldt – selv uden makeup. Nok til ca. 30 farvninger.

FOR ET FLOT OG INTENST UDTRYK

Ønsker du at kunne skabe et udtryksfuldt look, er Starter Kit Mini fra RefectoCil det perfekte match for dig. Sættet indeholder alt det, du behøver, for at kunne skabe smukke vipper og bryn.

Inden brug af RefectoCil vippe- og brynfarve renses øjenområdet grundigt fri for makeup rester. Påfør dernæst de medfølgende Silicone Pads med den skinnende side ind mod huden. Sæt formatet fast under de nederste øjenvipper helt op til kanten af dit øje. Bland RefectoCil-farven sammen med Oxidant 3% liquid i den medfølgende blandeskål. Når konsistensen er cremet og ensartet, påføres farven bryn eller vipper. Trækketiden afhænger af den ønskede farveintensitet og ligger mellem 5-20 minutter. Afslutningsvis fjernes den overskydende farve med en fugtig vatrondel, og så er der kun tilbage at nyde de smukke vipper og bryn.

RefectoCil produkterne er til professionelt brug.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Næringsdeklaration Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Starter Kit Mini

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik