SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Læber

Ønsker du smukke og farverige læber, har vi de perfekte makeupprodukter til dig. Du finder et stort udvalg af lipgloss, læbeblyant og læbestift i et væld af flotte farver, der lader dig fuldende din makeup med smukke læber. Derudover har vi fine lip plumpers, der giver dig ekstra fyldige og glansfulde læber.

1 til 36 af 895

Side

af 25

Side

af 25

Vælg den rette makeup til dine læber

Med den helt rigtige makeup til dine læber, får du et fuldendt look. Når du er på udkig efter makeup til dine læber, skal du først og fremmest overveje farven, samt hvor stor dækning du ønsker. Ønsker du fuld dækning, er en læbestift vejen frem, og ønsker du lettere dækning med en flot glansfuld finish, skal du gå efter en lipgloss. Derudover er det en god idé at vælge en farve, der kun er 1-2 toner mørkere end din naturlige læbefarve. På denne måde er du sikker på, at dit look bliver mere naturligt. Ønsker du et festligt look, kan du sagtens lege med kraftigere nuancer til dine læber.

Typer af makeup til læber

Makeup til læber kan inddeles i underkategorierne læbestift, lipgloss, lipliner og lip plumper. De forskellige læbestifter og lipgloss kommer i en pallette af smukke farver, der giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige looks. Lipliners og læbeblyanter lader dig optegne dine læber, så de fremstår mere fyldige. Derudover sørger en læbeblyant for, at farven fra din læbestift holdes på plads hele dagen igennem. Sidst men ikke mindst er der de unikke lip plumpers, der har en volumengivende effekt på læberne, så de fremstår med øget fylde.

Gode råd om makeup til læber

• Gør op med dig selv, om det er dine øjne eller læber, der skal farvemæssigt fremhæves. Det kan nemt komme til at se for voldsomt ud, hvis du anvender pangfarver på både øjne og læber.

• Har du tendens til, at dine læber bliver tørre, når du anvender læbestift eller lipgloss, kan du med fordel påføre en fugtgivende læbepomade under.

• Har du smalle læber, og ønsker du at de skal virke større, skal du anvende en lys og glansfuld lipgloss frem for en mørk og mat læbestift. De lyse farver vil give et mere fyldigt look.

• Påfør en flydende foundation under din læbestift/lipgloss for øget holdbarhed.

• Du kan med fordel blande forskellige farver til dine læber for at opnå en unik farvetone.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik