Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Shampoo

Leder du efter den perfekte shampoo til netop din hårtype? Her finder du et hav af forskellige hårshampooer, der sikrer sundt og velplejet hår. Om du ønsker en dybderensende, blødgørende, volumengivende, glansgivende, farvebeskyttende eller silver shampoo, har vi det perfekte match for dig. Her finder du også shampoo mod skæl, hårtab og fedtet hår. Med den perfekte shampoo er du sikret smukt og velplejet hår.

1 til 36 af 1055

Side

af 30

Side

af 30

Shampoo til alle

Der findes en shampoo til alle, men det er ikke altid nemt at finde rundt i med vores brede sortiment. Ønsker du mere volumen, sundere hår, blødere hår eller vil du fjerne de gullige toner i dit lyse hår, kan du finde det hele hos os.

Vælg den rigtige shampoo til din hårtype

Det allervigtigste indenfor hårpleje er, at man vælger de hårprodukter, der matcher ens hårtype. Hvis man ikke sætter sit fokus der, vil man ikke kunne se de resultater, som produktet ellers lover.
Derefter skal man vælge, hvad man ønsker, at hårproduktet skal give dit hår.

Shampoo er første step til at få smukt og rent hår, og det er derfor vigtigt, at man starter ud med et produktet, der er egnet til dit hår. Nogle tror, at det er et krav, at man bruger shampoo og balsam fra samme hårpleje serie, for at opnå resultater, men det er ikke tilfældet. Du vil typisk opnå de bedste resultater, hvis du skræddersyer din egen hårpleje serie.

Sådan bruger du shampoo

Det er svært at bruge shampoo forkert, men der er nogle ting man skal være ekstra opmærksom på.
Her får du nogle tips og tricks til hårvask.

+ Håret skal vaskes 2 gange.

+ Første vask fjerner alt snavs og produktrester fra håret og anden vask tager det sidste snavs der skulle være og behandler håret.

+For at skåne håret mest muligt skal man helst undgå at vaske det mere end 3 gange om ugen.

+Der produceres naturlige olier fra hovedbunden, for at beskytte den, og hvis håret vaskes for ofte, kan du risikere at få skæl og tør hovedbund.

Bestseller shampoo

Silver shampoo er en af vores absolut bestsellers indenfor shampoo kategorien. Det er blevet populært med smukt lyst hår, med grålige og kolde toner. Sortimentet er bredt og der er uden tvivl en der matcher til dine behov.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik