Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Hårbørster og kamme

Er du på udkig efter den perfekte hårbørste eller kam til dit hår? Her finder du alle typer af hårbørster, der gør det nemt og smertefrit for dig at rede dit hår. Om du har fint, normalt eller tykt hår, så har vi en hårbørste til dig. Vælg imellem karbonkamme, stylingkamme, hårbørster med vildsvinehår eller nylonhår samt rundbørster, pladebørster og de populære detangling børster.

1 til 36 af 196

Side

af 6

Side

af 6

Vælg den perfekte hårbørste eller kam

Når du leder efter den perfekte hårbørste eller kam, er den vigtigste faktor din hårtype. Har du fint eller tyndt hår, er det en god idé at vælge en hårbørste med naturlige hår eller en detangling hårbørste. Disse hårbørster og kamme er ekstra skånsomme mod håret. En hårbørste med naturlige hår kan f.eks. være en hårbørste med vildsvinehår. Vildsvinehårsbørster fordeler skånsomt hårets naturlige olier fra hovedbunden og ud i længderne for et glansfuldt resultat. Derudover er hårbørsten blød og derved mere skånsom mod det fine hår. Har du tykt eller kraftigt hår, er en hårbørste med en blanding af vildsvinehår og nylonhår det ideelle valg. En sådanne hårbørste udreder effektivt håret uden at skade hårstråene.

Er det en kam, du er på udkig efter, vil en bredtandede kam være god til piger med langt hår, hvor mænd sagtens kan anvende kamme med fine takker. Skal kammen anvendes til klipning af håret, er en kam med brede tænder i den ene ende og smalle tænder i den anden ende et godt valg. En sådanne kam er det perfekte redskab under klipning af håret, da den gør det let at fordele håret i enten brede eller smalle sektioner alt efter, hvad man ønsker.

Typer af hårbørster og kamme

En anden faktor der er vigtig at tage med, når du skal vælge den helt rigtige hårbørste eller kam, er børstetypen. Hårbørster kan groft set inddeles i overkategorierne pladebørster, ovale hårbørster, rundbørster og detangling hårbørster. Pladebørster er særlig gode til langt hår, da de giver en bedre fordeling af håret, når det redes ud og derved mindsker hårets tørretid. Ovale hårbørster kan fungere til alle hårlængder og er også gode til kortere hår. Rundbørster går også under navnet føntørringsbørster. Disse børstetyper fås i forskellige størrelser til forskellige hårlængder samt i keramiske udgaver, der er ekstra skånsom mod håret. En rundbørste er det perfekte redskab til at skabe volumen ved hårrødderne, tilføre tekstur til håret eller lave fine krøller. Detangling børster er typisk plastikbørster med bløde plastikpigge, der gør det nemt og smertefrit at udrede selv det mest filtrede hår.

Blandt kammene findes der også forskellige typer. En af de mest populære kamtyper er carbon kamme. Disse typer kamme er produceret af karbon fibre, der gør kammen fleksibel, letvægtig, anti-statisk og ekstra holdbar. Karbonkamme er desuden varmeresistente og derved perfekte til styling af håret. Derudover findes der de traditionelle plastikkamme med eller uden inddelingsskaft. Kamme med et tyndt skaft er perfekte til at inddele håret i sektioner under styling. Sidst men ikke mindst er der kategorien lommekamme. Disse kamme kommer i forskellige størrelser, der alle er perfekte at have med på farten, i tasken til fitness eller på ferien.

Gode råd om hårbørster og kamme

• Vælg den rigtige hårbørste til din hårtype. Har du fint og tyndt hår, er en hårbørste med rene vildsvinehår et godt match. Har du tykt eller kraftigt hår, er en hårbørste med en kombination af vildsvinehår og nylonhår det perfekte valg. Har du meget langt hår, vil en pladebørste gør det nemt at udrede selv det mest filtrede, lange hår.

• Børst aldrig dit hår igennem med din hårbørste, når det er fugtigt eller vådt. Vådt hår er mere skrøbeligt, og knækker derfor nemt under hårbørstningen.

• Red dit hår igennem med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække.

• Hold din hårbørste horisontalt med skaftet nedad, når du reder dit hår igennem. Dette giver en lettere frisering af håret.

• Have altid en lommekam med på farten, så kan du rette på frisuren når som helst og hvor som helst.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik