Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Curly Girl

Ønsker du at fremme dit hårs egne naturlige, smukke krøller? Her har vi samlet en masse lækre produkter som, efter vores kendskab, er Curly Girl Approved. Produkterne hjælper dig med at naturligt forme smukke, naturlige krøller fra hårets egen struktur. Curly Girl produkter indeholder ikke de forbudte ingredienser som silikone og sulfater samt udtørrende alkoholer. Hele ideen bag Curly Girl Metoden er at undgå disse ingredienser, som kruser håret og udtørrer det, og i stedet styrker håret og fremmer naturlig glans og krøl.

1 til 36 af 58

Side

af 2

Side

af 2

Alt til styling og pleje til krøllet hår

Denne side er dedikeret til krøllet hår! Krøllet hår kan kræve særlig opmærksomhed og pleje for at fremhæve dets naturlige skønhed og sundhed. Derfor har vi samlet alt, hvad du har brug for til styling og pleje af dine krøller på ét sted. Uanset om du ønsker at definere og style dine krøller eller give dem intens næring og fugt, har vi de produkter, der opfylder dine behov.

Stylingprodukter til krøllet hår

Vi tilbyder et bredt udvalg af stylingprodukter specielt designet til krøllet hår. Disse produkter hjælper med at definere og forme dine krøller, samtidig med at de kontrollerer krus og frizz. Vores sortiment omfatter krøllecremer, geler og mousser, der giver dig mulighed for at skabe den ønskede stil og tekstur. Uanset om du foretrækker løse og naturlige krøller eller stramme og definerede krøller, har vi det rigtige produkt til dig.

Plejeprodukter til krøllet hår

For at opretholde sunde og smukke krøller er det vigtigt at give dem den rette pleje. Vi tilbyder et bredt udvalg af plejeprodukter specielt udviklet til krøllet hår. Vores sortiment omfatter fugtgivende shampooer og balsamer, der hjælper med at bevare fugten i håret og reducere tørhed og kruset hår. Vi har også dybdebehandling og hårmaske, der giver intens næring og reparation til dine krøller. Uanset om dit hår er tykt eller tyndt, groft eller fint, har vi plejeprodukter til at imødekomme dine unikke behov.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik