SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Hårstyling og hårvoks

Er du på udkig efter det perfekte produkt til hårstyling? Stylingprodukter giver mulighed for at skabe et hav af spændende håropsætninger - om det er til definerede krøller, en volumenfyldt hårstyling eller en ultraglat hårstyling, har vi uden tvivl et produkt, der matcher. Vores store udvalg tæller bl.a. hårvoks, hårpudder, krøllecreme, hårspray og hårmousse, der gør det nemt at skabe en flot hårstyling.

1 til 36 af 1193

Side

af 34

Side

af 34

Vælg det perfekte produkt til din hårstyling:

Når du leder efter et godt produkt til din hårstyling, er der nogle væsentlige ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du tænke på din hårtype samt, hvad du ønsker stylingproduktet skal kunne give din hårstyling. Har du fint eller tyndt hår bør du kigge på stylingprodukter, der ikke virker tyngende på din hårstyling. Dette kan f.eks. være en let mousse, der tilfører ekstra volumen til håret. Har du krøller, er en definerende krøllecreme måske sagen. Her findes blandt andet denne krøllecreme Curl Defining Cream 250 ml. fra Moroccanoil. Hvis dit hår er meget kruset kan en fikserende hårlak være løsningen til at skabe den perfekte hårstyling. Sommetider kan det rigtige produkt til din hårstyling være det eneste, der adskiller en god hårdag fra en fantastisk hårdag.

Produkttyper til hårstyling:

Stylingprodukter til hårstyling kan inddeles i overkategorierne hårvoks, krøllecreme, hårspray, hårgele, hårpudder og hårmousse. I de mest populære overkategorier ligger hårvoks og krøllecreme. I kategorien hårvoks kan man inddele voksene efter konsistensen blød og hård. Blandt de bløde hårvokse er pastevoks, pomadevoks, fibervoks og cremevoks. Disse typer vokse giver ofte en glansfuld hårstyling, hvor de hårde vokse så som mud wax og lervoks/clay way ofte giver en mere mat finish til håret. De forskellige typer hårvokse kommer til forskellige hårtyper og hårlængder samt med forskellig duft og hold. Hårvoksen skal vælges ud fra ens hårtype samt den hårstyling, man ønsker.

I kategorien krøllecreme finder man forskellige cremer, der ofte giver et forholdsvis blødt og naturlig hold til hårstylingen. Går man over i hårmousse får man øget definition og mere bounce til hårstylingen.

Gode råd til hårstyling:

• Start med at kigge på din hårtype, når du skal vælge et stylingprodukt til din hårstyling. Har du fint hår, skal du vælge en produkttype, der ikke tynger håret. Har du kraftigt hår, har du brug for et produkt med stærkt hold, der kan holde håret samt flyvske småhår på plads.

• Anvend altid et varmebeskyttende produkt, inden du føntørrer eller anvender varmestylers på dit hår. Et varmebeskyttende produkt sørger for, at dine hårstrå ikke skades yderligere af den varme, der tilføres. På denne måde får du mest muligt ud af din hårstyling.

• Vælger du en forkert hårvoks, får du ikke det optimale ud af din hårstyling. Har du længere hår, er det en god idé at vælge en blød hårvoks. De bløde hårvokse er nemmere at fordele i det lange hår. Har du tyndt eller fint hår skal du dog passe på med de bløde/glansfulde hårvokse, da de kan virke tyngende på håret.

• Et lille tip ved brug af krøllecreme er at kramme cremen godt op i lokkerne, hvorefter du føntørrer håret med en diffuser samt med hovedet nedad. På denne måde formes og defineres krøllerne effektivt, og der skabes en god volumen i din hårstyling.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik