SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Anti-frizz

Oplever du problemer med kruset og frizzy hår? Her finder du et væld af effektive anti-frizz produkter, der tæmmer dine uregerlige lokker, så du igen får kontrol over håret. Vi har et stort udvalg af hårprodukter med anti-frizz effekt, der giver dig den nødvendige hjælp mod krusede og flyvske hårstrå. Vælg imellem anti-frizz plejeprodukter og stylingprodukter, der er specielt udviklet til at tæmme krøllet, kruset og flyvsk hår.

1 til 36 af 46

Side

af 2

Side

af 2

Produkttyper til bekæmpelse af frizz

Der findes en række forskellige produkter til at hjælpe med at tæmme det krusede hår. Du kan både få anti-frizz pleje- og stylingprodukter, så du kan få mest muligt hjælp til kruset hår. Som første step af plejen, kan det være en god ide med anti-frizz shampoo og balsam. Her findes der både fugtgivende og genopbyggende, så du kan finde det der passer bedst til din hårtype. Der kan være behov for yderligere pleje med en leave-in conditioner, hårkur og hårolie. Leave-in conditioner og hårkuren er med til at give håret en masse fugt og pleje, som hårolien kan lukke inde i hårstråene.


I kategorien anti-frizz stylingprodukter er anti-fizz spray og hårspray godt til fint hår, som ikke skal tynges for meget. Krøllecreme og gelé er gode til at få styr på krøllerne som har tendens til at kruse. Vælger du krøllecremen får du ofte et blødt og naturligt hold af krøllerne. Geléen giver derimod mere defineret krøller. Hvis håret mangler det sidste touch, er en shinespray med til at få liv i de slidte lokker.


Vælg de rette produkter til dit frizzy hår

Når du leder efter anti-frizz produkter, så er der nogle væsentlige ting, som du skal være opmærksom på. Du skal tænke på din hårtype, samt hvor skadet dit hår er. Der er nemlig fire hovedårsager til kruset hår: vejret, skadet hår, krøller og tørt hår.


Har du fint hår som let bliver elektrisk, så kan det skyldes vejret. Her kan det være en fordel, f.eks. at vælge en anti-frizz spray eller mousse, som ikke tynger håret. Har du derimod krøller, kan du med fordel vælge en definerende krøllecreme og en leave-in conditioner. Produkterne giver pleje til håret, så krøllerne er nemmere at styre. Hvis dit hår er skadet og tørt kan du med fordel starte med en anti-frizz shampoo og balsam, og afslutte med en nærende hårolie. Ofte er det de rigtige produkter og en god rutine, som kan tæmme det flyvske hår.


Gode råd til at undgå frizzy hår

  • • Tag et kig på din hårtype. Især krøllet hår har tendens til at blive tørt og kruset. For at undgå krus skal du vælge anti-frizz shampoo og balsam, og tilføje plejeprodukter som giver masser af fugt. Krøller kan ikke få for meget fugt, så brug gerne hårkur en gang om ugen, og en hårolie dagligt.

  • • Vask ikke håret hver dag, og skru ned for varmen af vandet. At vaske håret for ofte og for varmt, er med til at håret bliver tørt. Hvis håret bliver vasket dagligt, fjernes den naturlige olie, og håret bliver efterladt tørt og kruset. Hold gerne hårvasken til 3-4 gange om ugen, og skru gerne lidt ned for temperaturen. For varmt vand er også med til at udtørre håret, og betyder at lokkerne har større behov for tilføjet fugt.

  • • Minimer brugen af varmestylers, og brug altid et varmebeskyttende produkt. Et varmebeskyttende produkt sørger for, at hårstråene ikke skades yderligere af den varme der tilføres. Varmen fra føntørre og glattejern er også en stor synder i at udtørre håret. Afslut altid med en leave-in treatment eller hårolie, for at genskabe noget fugt til håret.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik