Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Hårfibre

Er du på udkig efter hårfibre i et stort udvalgt af farver, behøver du ikke lede længere. Vi har et stort udvalg af hårfibre til alle hårfarver, der giver en perfekt dækning og får håret til at synes naturligt tykt og tættere. Fibrene gør det nemt at opbygge et fyldigt og ægte look, der holder hele dagen igennem og er derfor perfekt til begyndende hårtab.

21 produkt(er)

Hvad er hårfibre?

Oplever du pletskaldethed, høje tindinger, begyndende måne eller ønsker du at dække udgroninger og tyndt hår? Hvis du har disse udfordringer, har du sikkert også læst om hårfibre før. Her er alt, du skal vide om hårfibre.

Hårfibre er ofte lavet af kreatin som kommer fra protein. Der er mange naturlige hårprodukter til mænd og kvinder inden for hårfibre, da fremstillingen sker af ingredienser som er naturlige. Man bruger oftest hårfibre til at skjule hårtab, og det kan både være for mænd og kvinder. Når hårfiberet påføres, lægger det sig til dit naturlige hår og sætter sig fast. Gennem fremstillingen af hårfibrene, tilføres der statisk elektricitet, som gør det muligt for hårfibrene at sætte sig fast på det naturlige hår.

Hvordan påføres hårfibre?

Selvom det er en ret stor virkning hårfibrene har, så er det faktisk ret nemt at påføre produktet. Nogle hårfiber-produkter skal smøres på, hvor andre sprayes på med en applikator.

Step 1: Vask håret og sørg for at tørre det helt. Når du påfører hårfibre skal det oftest være i tørt hår.

Step 2: Drys/pump/smør hårfibrene på det ønskede område. Du vil se, at håret syner mere fyldigt efter kort tid. Bliv ved indtil du har opnået det resultat, du ønsker.

Step 3: Det er en god idé at bruge en hårspray til sidst for at øge holdbarheden og sikrer, at hårfibrene får det rigtige farvematch til det naturlige hår.

Step 4: Du vælger selv, om du vil style dit hår før eller efter at have påført hårfibre. Du skal bare prøve dig frem.

Hvordan vælger jeg det rigtige hårfiber-produkt?

Der findes mange hårfiber-produkter på markedet som skjuler hårtab og dækker udgroninger, pletskaldethed samt tyndt hår. Når du skal i gang med at bruge hårfibre, er det vigtigt, at du finder et produkt der matcher dit naturlige hårs farve. De fleste hårfiber-produkter findes i et stort udvalg af farver. Desuden kan du prøve dig frem ift. hvilket brand og produkt, du finder nemmest at bruge og som giver dig den bedste dækning.

Toppik er et af de førende mærker, når det kommer til hårfiber-produkter. Med Toppik bliver dine hårstrå helt op til fire gange tykkere ved at bruge de naturlige hårfibre i deres produkter, som er lavet af kreatin. De bedst sælgende Toppik produkter er Hair Building Fibers er fremstillet af unikke mikro-fibre, der får håret til at fremstå med en fantastisk tæthed. Hair Fattener er også et bedstsælgende produkt fra Toppik. Det er en effektiv hårkur, der styrker og udvider hvert enkelt hårstrå for et fyldigt og perfekt resultat.

Great Hair laver økologiske hårfibre i høj kvalitet. Med Great Hair's hårfibre kan du give dit hår op til 4 gange så meget fylde, mens det stadig ser naturligt ud. Påføringen tager ikke mere end 30 sekunder. Hårfibrene fra Great Hair er nogle af de bedste produkter på markedet og sælges for en god pris. Endnu en fordel ved Great Hairs produkter er, at ingen af dem drysser.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik