WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Varmebeskyttende produkter

Ønsker du at beskytte dit hår mod varmeskader? I vores sortiment finder du mange forskellige varmebeskyttende produkters med forskellige egenskaber. Om du ønsker en udglattende, volumengivende eller blødgørende spray eller creme med anti-frizz virkning eller let hold, har vi den perfekte varmebeskyttende produkt til dig og dine behov. Med den rette varmebeskyttende produkter er du sikret smukt og velplejet hår.

1 til 36 af 88

Side

af 3

Side

af 3

Det vigtigste produkt

Vores hår bliver hele tiden udsat for høje temperaturer, når vi styler og føntørrer det. De høje temperaturer tørre håret ud da alt fugt i håret fordamper. Når håret bliver tørret ud, så bliver det sårbart og har tendens til at knække og bliver frizzy. Det kan varmebeskyttende produkter heldigvis hjælpe på.


De varmebeskyttende produkter lægger et beskyttende lag omkring hvert hårstrå. Det lag gør at fugten i håret ikke fordamper når der kommer varme på. Samtidig tilføre det også ekstra fugt og pleje, som hjælper håret yderligere. Det er det vigtigste plejeprodukt du kan bruge, da alle andre hårprodukter ellers er ligegyldige. Det er vigtigt at bruge det hver gang, inden du styler eller føntørre dit hår.


Sådan bruger du varmebeskyttende

De fleste varmebeskyttende produkter er i spray form, da det er nemt at fordele jævnt i hele håret. Du kan få forskellige varmebeskyttende produkter, som også giver noget ekstra. Nogle giver volume, hold til krøller, smoothing eller noget helt andet. Her kan du vælge den som passer bedst til dig. De fleste varmebeskyttende produkter kan bruges i både vådt og tørt hår.


Start altid med at vaske håret med en shampoo og balsam.Tør håret lidt med et håndklæde, og brug din yndlings hårolie eller leave-in treatment. Fordel det varmebeskyttende produkt jævnt i længderne af håret, og børst håret igennem. Nu er du klar til at føntørre, krølle eller glatte dit hår præcis som du ønsker.


Tips til sundt hår

  • • Vask altid håret 2 gange med shampoo. Første gang renser shampoo'en alt skidt, fedt og produktrester som sidder. Anden gang får shampoo'en mulighed for at tilføje alt den pleje den skal.
  • Børst altid dit hår fra spidserne og arbejd dig op mod hovedbunden. På den måde minimere du risikoen for at håret knækker.
  • • Brug altid balsam. Balsam går ind og lukker spidserne efter vask, så du beholder alt plejen inde i håret. Hvis du syntes at balsam tynger dit hår, så vælg i stedet for en lettere balsam.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik