Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Hårtørrer og Diffuser

Skal det være nemt og hurtigt at føntørre dit hår, er det vigtigt med en god hårtørrer. Her finder du et kæmpe udvalg af professionelle hårtørrer, der lader dig tørre og style dit hår så let som en leg. Du kan blandt andet vælge imellem hårtørrer med forskellige watt, samt hårtørrer i rejsestørrelser og tilbehør så som fønnæb og diffuser.

1 til 36 af 69

Side

af 2

Side

af 2

Vælg den rigtige hårtørrer

Når du er på udkig efter den helt rigtige hårtørrer for dig, er der nogle væsentlige faktorer, du skal tage stilling til. Du skal først og fremmest se på, hvor kraftig din nye hårtørrer skal være - og derved hvor mange watt, den skal have. Derudover er det en fordel, hvis du vælger en hårtørrer med drejeledning, koldluftsfunktion og ion-teknologi. Har du krøllet hår, kan du også se på, om der medfølger en diffuser til hårtørreren, eller om der er mulighed for at tilkøbe dette. En diffuser udspreder luften fra hårtørreren, så den ikke kommer i én direkte luftstrøm. Dette sikrer, at man ikke ødelægger krøllerne ved at tilføre for meget og for kraftig luft på én gang. Derudover giver en diffuser mulighed for at gøre krøllerne mere bouncy og levende. Du kan også se på, hvilke fønnæb, der følger med hårtørreren. Fønnæbene kommer i forskellige størrelser, der giver mulighed for at skabe en flot styling i alt fra lige kort til langt hår.

Typer af hårtørrer

Der findes mange forskellige hårtørrer med forskellige egenskaber og kvalifikationer. Man kan differentiere hårtørrer på watt, ledning, vægt og meget mere. Hårtørrer kommer med forskellige antal watt, der fortæller hvor kraftig en motor, hårtørreren har. En god professionel hårtørrer skal gerne have minimum 1800 watt samt en AC motor, der står for professionel kvalitet. Derudover er det godt med en god lang ledning på ca. 3 meter, som også meget gerne må have en drejefunktion. En drejeledning gør, at du nemt kan komme til, når du tørrer dit hår, uden at ledningen kommer i vejen.

Derudover kan man også differentiere på hårtørrerens vægt. Mange professionelle hårtørrer vejer en del, da de er solide og af ekstra god kvalitet. En god hårtørrer skal også gerne have mulighed for at kunne veksle mellem varm og kold luft for en perfekt føntørring. Sidst men ikke mindst har mange nyere hårtørrere en unik ion-teknologi, der modvirker krus og statisk elektricitet i håret, så du får et mere glat og glansfuldt resultat.

Gode råd om hårtørrer

• Har du krøllet hår, kan du med fordel afslutte din føntørring med at holde hovedet nedad. Anvend også gerne en diffuser, der samler krøllerne samt giver en bedre fordeling af luftstrømmen.
• Føntør krøllet hår med en lav hastighed men med høj varme for det bedste resultat.
• Afslut din føntørring med kold luft for at få frisuren til at holde hele dagen igennem.
• Anvender du et fønnæb, så drej det nedad, så du føntørrer dit hår med skællagene og ikke mod. Dette giver en mere smuk og glansfuld finish.
• For fyldigt og voluminøst hår kan du vende hovedet nedad, når du føntørrer dit hår, og føntørre håret ved hovedbunden.
• Vælg en hårtørrer med drejeledning, så ledningen ikke kommer i vejen, når du tørrer dit hår.
• Brug en rundbørste sammen med din hårtørrer for et ekstra glat og blankt resultat.