WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Epilator og Barbermaskine

Foretrækker du en nem og enkel barbering eller hårfjerning, er du kommet til det rette sted. Her finder du mange forskellige barbermaskiner og epilatorer, der sikrer dig et skarpt og velplejet look. Den helt rette barbermaskine eller epilator er en effektiv samt billig løsning til hårfjerning, og så sparer du desuden en masse tid i det lange løb.

1 til 36 af 104

Side

af 3

Side

af 3

Vælg den rigtige epilator eller barbermaskine

Nogle foretrækker at barbere sig med varmt vand, en skraber og barbersæbe, imens andre vælger at lade en barbermaskine eller epilator gøre arbejdet. Når du skal vælge den helt rigtige epilator eller barbermaskine for dig, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Barbermaskiner kan være ledningsfrie med forskellig driftstid per opladning; de kan være udstyret med en pop-up trimmer, så de både kan barbere helt tæt men også trimme skægget i bestemte længder; de kan være udstyret med et praktisk LED-display, der angiver batteritiden; og de kan komme med en praktisk rensestation, der sikrer optimal hygiejne.

En epilator er også en effektiv måde at fjerne uønskede hår på. At fjerne hårene med en epilator er mere smertefuldt end at anvende en skraber, men til gengæld holder resultatet meget længere, og hårvæksten vil gradvist falde fra gang til gang. Når du er på udkig efter en god epilator, skal du tage stilling til, om den skal kunne anvendes i badet samt, om den skal have flere funktioner end blot at kunne epilere. Mange nyere epilatorer kommer med ekstraudstyr, så de kan anvendes til forskellige formål.

Typer af epilatorer eller barbermaskiner

Barbermaskiner og epilatorer kommer med en masse forskellige egenskaber, og det kan være en ren jungle at finde rundt i alle de ting, disse maskiner kan. Derfor vil vi her prøve at gøre det hele lidt nemmere for dig, så du ved, hvad du skal gå efter, når du skal ud og investere i en ny barbermaskine eller epilator.
Blandt barbermaskiner finder man modeller, der kan fungere under vand. De vandtætte modeller er ideelle til dem, der ønsker at kunne anvende deres barbermaskine i badet. En vandtæt barbermaskine er desuden også nem at rengøre, da den kan skylles direkte under rindende vand. Derudover kommer barbermaskiner med lineære eller cirkulære skærehoveder. Ved lineære skærehoveder barberer barbermaskinen fra side til side. Disse skær er ideelle til kort skæg samt til præcisionsbarbering. Barbermaskiner med cirkulære skær er oftest udstyret med tre runde skærehoveder, der danner en trekant. De cirkulære skær bevæger sig i cirkler, hvilket gør disse barbermaskiner særlig velegnede til kraftig skægvækst. Mange barbermaskiner kommer desuden med udskiftelige skærehoveder, så du sjældent skal udskifte selve barbermaskinen.
I kategorien epilator finder man ligeledes vandtætte epilatorer, der kan anvendes i badet. Derudover kan man få ledningsfrie epilatorer samt epilatorer med LED-display. Epilatorer kommer også i udgaver, der er specifikt beregnet til bestemte områder på huden så som ben, arme eller bikinilinje samt multifunktionelle epilatorer med aftagelige hoveder. De udskiftelige hoveder gør det muligt at anvende epilatoren til alle områder af huden.

Gode råd om barbering

• Start med at vaske dit ansigt, inden du anvender din barbermaskine. Brug gerne varmt vand, da dette åbner porerne i huden op, så du undgår hudirritation.
• Efter barbering kan du med fordel skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke porerne, og afslut gerne med en god ansigtscreme.
• Barbér altid først med skæghårenes groretning på dine skægstubbe, hvorefter du kan føre barbermaskinen forsigtigt over stubbene mod groretningen.
• Husk at rengøre maskinen efter brug for at fjerne løse skæghår og bakterier. God vedligeholdelse sikrer en lang levetid på din barbermaskine.

Gode råd om epilering

• Skrub din hud godt i badet, inden du anvender din epilator for at undgå indgroede hår.
• Epilér altid dine ben lige efter, at du har været i bad. Varmen fra badet åbner hudens porer op, hvilket gør epileringen mindre smertefuld.
• Sørg for at epilere dine ben om aftenen, inden du skal noget, da epilering kan give en smule rødmen i huden.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik