WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Hårkur og Hårolie

Trænger dit hår til ekstra omsorg og pleje? Her finder du alle typer hårkure og hårolier, der sikrer dig smukt og velplejet hår. En hårkur gør desuden dit hår mere medgørligt samt let at rede ud. Om dit hår trænger til ekstra fugt, pleje, volumen eller genopbygning, har vi helt sikkert en hårkur eller hårolie, der matcher dit behov.

1 til 36 af 580

Side

af 17

Side

af 17

Vælg den rigtige hårkur eller hårolie:

Når du er på udkig efter den helt rigtige hårkur eller hårolie, skal du først og fremmest overveje din hårtype, samt hvad du ønsker, hårkuren eller hårolien skal tilføre dit hår. Hårkure og hårolier kan inddeles efter en bestemt hårtype eller et bestemt hårbehov. Ved hårtyper er hårkure målrettet til, om de er til fint, tyndt, kraftigt, tykt, skadet, kruset, tørt, normalt eller farvebehandlet hår. Ved hårbehov ligger fokusset på, om hårkuren tilfører f.eks. glans, fugt, pleje, volumen, farvebeskyttelse eller genopbygning. Når du vælger den helt rigtige hårkur eller hårolie til dit hår, kan den være et rent mirakel, så dit hår ikke længere er tørt, trist og livløst.

Typer af hårkure og hårolier:

Der findes mange forskellige hårkure, hårmasker, hårolier og treatments til forskellige behov. Nogle af de mest populære typer hårkure er intenst fugtgivende, genopbyggende, farvebeskyttende og volumengivende. Hårkure tilsat naturlige olier så som arganolie, mandelolie og lignende, er også en populær underkategori. En fugtgivende hårkur er særlig god til tørt, trist eller kruset hår, der bare trænger til et boost af pleje og næring. Når håret er helt dehydreret og tørt, vil det også have lettere ved at knække, hvilket gør en hårkur til en ren livredder. En genopbyggende eller styrkende hårkur er uundværlig for skadet og svækket hår. Dette kan være pga. gentagne kemiske behandlinger og farvninger, udsætning for sol, vind og vejr eller slidtage som følge af brug af varmestylers og stylingprodukter.
Den farvebevarende hårkur er ideel for hår, der ofte bliver farvebehandlet. Hårkuren styrker og nærer håret i dybden samt beskytter farven mod at blive trist og falme, så den holdes intens i længst mulig tid. En volumengivende hårkur sørger for, at håret får ekstra fylde, og denne type hårkur er særlig god til fint hår med tendens til at falde sammen og blive fladt.

Hårolier inddeles oftest efter hårtype, om de er til fint eller til normalt/kraftigt hår. Hårolier kan let tynge håret, hvis det har en fin struktur, derfor er det godt at anvende en hårolie, der er specifik beregnet til dette. Normalt og tykt hår kan typisk anvende alle former for hårolier til pleje, blødhed og ekstra glans.


Gode råd om hårkure og hårolier:

• Anvend gerne en hårkur ugentligt for ekstra pleje og næring til dine hårstrå.

• Efter du har fordelt hårkuren i dit hår, kan du eventuelt putte et håndklæde om for en mere intensiv og effektiv behandling.

• Red gerne håret igennem med en kam efter påføring af hårkuren for en bedre fordeling af kuren i længder og spidser.

• Har du fint hår, så nøjes med at påføre hårolien i spidserne, da hårolien ellers vil kunne komme til at tynge håret ned.

• Når du anvender en hårkur, er det vigtigt at du afslutter med at påføre en balsam i håret. Balsammen har en sur pH-værdi, der gør, at den går ind i håret og forsegler/lukker hårstråene, så håret efterlades smidigt og modstandsdygtigt.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik